WHITE ON WHITE

Gina tricot blazer (similar here!)/ Brandy Melville top (similar here!)/ Zara pants (similar here!)/ Ash shoes/ Gucci bag/ Douchebag carry on (here!)  – contains adlinks

Hej babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, men kan seriöst inte gå. Alltså helt seriöst, varenda rörelse gör ont haha! Vi körde ett träningspass imorse igen och det var så otroligt skönt, men när han sa att vi skulle göra squats trodde jag han skämtade. ;-) Nu är jag hemma igen, redo för dagen! Fick otroligt många frågor om den här looken jag hade när vi flög, jag fotade den inte ordentligt utan vi tog bara några snabba bilder utanför flygplatsen. Märkte nu när jag skulle hitta plaggen online att alla plagg är gamla typ, kavajen är säkert ett år gammal och samma med toppen, och byxorna hittade jag på Zara för typ 2-3 år sedan. Hittade ganska liknande plagg iallafall. :-) Nu ska jag sätta mig och svara på era kommentarer (har varit vääldigt dålig på det senaste tiden, det har inte funnits tid över!), saknar att snacka med er. PUSS <3

//Hey babes! How are you? :-) I feel great, but seriously I can’t walk. Completely serious, every move hurts haha! We did a workout this morning again and it was so nice, but when he told us to do squats I thought he was joking. ;-) Now I’m back home again, ready for the day! I got so many questions about this look I wore when we were flying, I didn’t take any proper photos of it but we took some snaps outside the airport. I noticed now that all the pieces I wore were pretty old, the blazer is probably one year old and the same with the top, these pants I found at Zara probably 2-3 years ago. Found pretty similar items online at least. :-) Now I’m gonna answer your comments (I’ve been so bad at that lately, I haven’t had the time!), I miss talking to you guys. HUGS <3

27 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.