QUISPE FORMENTERA

Amazing dinner to end our Formentera/Ibiza trip <3

God morgon från Marbella! Vad konsigt det kändes att sova i en säng på land, allt gungade haha! Vi kom fram ganska sent, åt middag och gick och la oss. Vilka underbara dagar vi har haft, glad över resan och lite ledsen över att den är slut. Längtar redan till nästa år! ;-) Vi avslutade vår resa till Formentera med en riktigt god middag, vi gick till Quispe som ligger mitt i hamnen på Formentera och vi blev så överraskade. Det är en ny restaurang, jag tror dom hade haft öppet i typ två veckor, så vi provade det mesta på menyn. Drinkarna var riktigt smarriga och jag kan faktiskt inte ens bestämma mig för vilken rätt som var min favorit (men choklad-efterrätten var galen!). Om ni åker till Formentera – prova det här stället! Vi övervägde till och med att stanna en extra natt för att äta där igen, haha! Nu – packa upp, tvätta och packa väskorna igen… PUSS <3

//Good morning from Marbella! It felt so weird to sleep in a bed on land, everything felt wavy haha! We arrived pretty late, had dinner and went to bed. We’ve had some wonderful days, I’m so happy for this trip and a bit sad that it’s over. I already look forward to next year! ;-) We ended our trip to Formentera with a super nice dinner, we went to Quispe that is located in the middle of the port in Formentera and we got so surprised. It’s a new restaurant, I think it’s been open for about two weeks, so we tried most on the menu. The drinks were so good and I actually can’t decide which dish I like the best (but the chocolate dessert was insane!). If you go to Formentera – try this place! We even considered staying one extra night just to eat there again, haha! Now – unpack, do laundry and pack my bags again… HUGS <3

12 reaktioner på “QUISPE FORMENTERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.