TRAVEL LOOK

Gina Tricot sweater and jeans/ Hush shoes/ Celine bag + Douchebags travel bags

Hej hjärtan! Wow, kaos sista timmarna haha! Jag packade hela kvällen inför NYFW så det tog ett tag, försökte planera ut outfits så jag inte skulle packa med mig för mycket… Var klar sent igårkväll, gick och la mig och vaknade upp och fick veta att vi fick tid för ett bankmöte på morgonen. Där fastnade vi lite för länge så vi fick slänga oss in i en taxi till flygplatsen, där jag är nu. ;-) Jag ska precis boarda planet men jag ville hinna visa er min outfit från idag. Jag reser ju oftast bekvämt så idag fick det bli sköna jeans, en mysig tröja och sneakers. Nä nu måsta jag boarda, vi hörs i Stockholm om några timmar. KÄRLEK <3

//Hey loves! Wow, chaos the last few hours haha! I packed my bags all night for NYFW so it took a while, I wanted to plan outfits so I didn’t pack to much… I was done late last night, went to bed and woke up to an email saying we had time for a bank meeting in the morning. We got stuck there a bit too long so we had to grab a taxi quickly and head to the airport where I’m at now. ;-) I’m just about to board the plane but I wanted to show you guys my outfit from today first. I mostly travel comfy so today I went for comfy jeans, a cozy sweater and sneakers. Well now I really have to board, talk to you in Stockholm in a few hours. LOVE <3

19 reaktioner på “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.