ICE CREAM TRUCK

Chimi glasses/ Storets dress/ Fendi bag/ Public Desire shoes

Hej babes! Hur mår ni? Det känns som dagarna och timmarna springer ifrån mig, haha! Vi var iväg på en visning (Alice + Olivia) idag och den var så fin… Det var en presentation så man fick gå runt och kolla närmre på plaggen, vilket jag gillar massor! Efter det blev det lunch på Jacks Wife Freida och sen gick vi på stan innan jag hade ett möte. Efter mötet började jag och Jon gå neråt mot vårt hotell för att ta en taxi, men det slutade med att vi hade gått hela vägen vilket var typ 1,5 timme så då var vi rätt trötta så vi avslutade med mexikanskt till middag haha! Härlig dag som tog slut alldeles för snabbt. Här är min look från igår iallafall, jag köpte glass och tänkte att det kunde vara fint att fota av den där. ;-) En skjort-klänning med ett stort skärp i midjan. Jag gillar verkligen skärp i alla möjliga former och storlekar, tycker det är en härlig detalj att addera. Jag har SÅ mycket bilder härifrån men sitter knappt framför datorn, så det ska jag göra imorgon en stund. Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! How are you? It feels like the days and hours passes by too fast, haha! We went to a show (Alice + Olivia) today and it was so pretty… It was a presentation so you got to walk around and look up close on the pieces, which I like a lot! After that we had lunch at Jacks Wife Freida and then we walked around town before I had a meeting. After the meeting Jon and I started to walk down towards our hotel to catch a cab, but it ended up with us walking the entire way which took us like 1,5 hours so we got tired and ended our day with a mexican dinner haha! Great day that ended way too fast. Here’s my look from yesterday, I bought an ice cream and thought it could be cool to shoot it there. ;-) A shirt dress with a big belt in the waist. I really like belts in every shape and size, I think it’s a great detail to add. I have SO many pictures from here but I barely spend any time in front of the computer, so I’m planning to do that tomorrow for a while. Talk later, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “ICE CREAM TRUCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.