ZADIG & VOLTAIRE

God morgon babes! Här är det kväll och jag ska gå och lägga mig efter en heldag. Jag startade dagen med ett möte som kändes super, alltid kul att träffa människor som man blir inspirerad av! Efter det var det dags för modevisning, en favorit dessutom – Zadig & Voltaire!

//Good morning babes! It’s night time here and I’m going to bed after a full on day. I started the day with a meeting that felt great, always fun to meet people you get inspired by! After that it was time for a fashion show, a favorite too – Zadig & Voltaire!

Den här looken hade jag mer än gärna haft på mig, typ varje dag. Så avslappnad, cool och snygg på samma gång!

//I would’ve loved to wear this look, like every day. So relaxed, cool and beautiful at the same time!

Alltså kombon, wow! Det här skärpet ska bli mitt, SÅ vackert!  //Oh this combo, wow! This belt will be mine, SO pretty!

Jag älskade allt glitter, hur drömmig är den här kavajen/jackan? Ville ha på mig den direkt. Så snygg till barbent men även till jeans eller kostymbyxor. Klänningen till höger också, kändes så perfekt bara. De långa ärmarna och den härliga bohem-känslan!

//I loved all the glitter, how dreamy is this blazer/jacket? Wanted to wear it straight away. So cool with bare legs but also paired with jeans or suit trousers. The dress to the right, it just felt so perfect. The long sleeves and the nice bohemian feel!

Färgen på denna och skärpet i midjan – exakt hur jag hade stylat det! //The color on this and the belt in the waist – exactly how I would style it!

Efter visningen gick jag backstage och klämde lite på dom här glitterskorna. Hur fina är dom gröna? <3

//After the show I went backstage and checked out these glitter shoes up close. How nice are these green ones? <3

Och alla Gossip Girl fans (som jag!) vet ju vem den vackra kvinnan till höger är. Kändes liksom som rätt tillfälle att träffa henne där, hon var så trevlig och hade världens sötaste lilla hund som låg och njöt i väskan.

//And all Gossip Girl fans (like me!) knows who the beautiful woman to the right is. It felt like the right place to meet her, she was so kind and had the prettiest little dog enjoying life in her bag. 

Och det här var min look till visningen, en underbar gul skjort-klänning! Fotade en outfit med den så den kommer upp sen! :-) Tack Zadig & Voltaire för en fantastisk visning, kände mig så inspirerad efteråt och insåg att jag kommer bli ruinerad när jag går dit för att shoppa, haha! Nu har Jon kommit hit och det har varit så himla mysigt att hänga. Har saknat honom massor så det ska bli underbart att få ha honom bredvid mig hela tiden nu! :-) Hörs senare, PUSS <3

//And this was my look for the show, a beautiful yellow shirt-dress! I shot an outfit in it so I’ll post that later! :-) Thanks Zadig & Voltaire for an amazing show, I felt so inspired afterwards and realized I will get broke when I go there to shop, haha! Jon finally arrived here and it’s been so nice to hang out. I’ve missed him a lot so it will be great to have him next to me all the time now! :-) Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “ZADIG & VOLTAIRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.