WAIST BELT

Chimi glasses (coming soon!)/ Storets dress/ Salar Milano bag (in red here!)/ Giuseppe Zanotti shoes

God morgon! Hur mår ni idag? :-) Vi ska precis gå och lägga oss här borta (som alltid när jag skriver mina “morgon-inlägg” härifrån), vi har haft en superhärlig dag igen. Jag har verkligen uppskattat tiden här borta, vi har haft det sjukt härligt bara! Här är en look jag bar för någon dag sedan när vi var på en visning, jag matchade bälte, väska och skor… Lite olika toner men allt i grönt! :-) Letade efter klänningen på hemsidan men jag kunde inte hitta den, vet inte om den är slutsåld eller kommer in igen. Man kan ju alltid ta en stor skjorta bara och något snyggt brett skärp och få till samma look! Imorgon funderar vi på att åka till Empire State Building och kolla utsikten, jag var där första gången jag var i NYC så det är nog 10 år sedan nu. Jag hade dock ingen kamera då så det hade varit kul med lite bilder därifrån, haha! Ha en fin dag så hörs vi när vi vaknar, puss och kram <3

//Good morning! How are you today? :-) We’re just going to bed over here (as always when I write my “morning posts” from here), we’ve had a super nice day today again. I’ve truly appreciated my time over here, we’ve just had the best time! Here’s a look I wore a few days ago when we went to a show, I matched my belt, bag and shoes… Some different tones but everything green! :-) I was looking for the dress on the website but I couldn’t find it, not sure if it’s sold out or if they will get it back in stock again. You can always just wear a big shirt and a big belt to get the same look! Tomorrow we’re thinking about going to the Empire State Building to see the view, I was there the first time I was in NYC so it’s probably 10 years ago now. I didn’t have a camera back then so it would be fun with some pictures from there, haha! Have a great day and I’ll talk to you when we wake up, kisses and hugs <3

17 reaktioner på “WAIST BELT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.