NYFW VLOG

One day during NYFW, and the biggest experience for me during any fashion week!

Hej hjärtan! Här kommer äntligen en vlogg igen, nu var det två veckor sedan jag postade någon video sist och det känns som det var nyss haha! Jag filmade den här för några dagar sedan men igår var första dagen jag hade tid att sitta och redigera, så här kommer den. Ni får se behind the scenes från Rebecca Minkoff-visningen innan jag skulle upp på catwalken bland annat. Det är lite svårt att filma när man är runt halva stan på en dag, men jag tänkte att ni ville se lite av allt. Så – här är min första New York vlogg! Jag kommer göra en till eftersom jag kommer vara här så länge. :-) Hoppas ni gillar den! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! Here’s finally a new vlog again, it was two weeks ago since I posted a video last and it feels like it was recently haha! I filmed this a few days ago but yesterday was the first time I had time to sit down and edit, so here it it. You’ll get to see some behind the scenes from the Rebecca Minkoff show before I was entering the runway and other things. It’s a bit hard to film when you’re running around town all day, but I thought that you’ll get to see a little bit of everything. So – here’s my first New York vlog! I will make another one too since I’ve spent so much time here. :-) Hope you like it! Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

11 reaktioner på “NYFW VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.