BOYFRIEND SHIRT

H&M man shirt/ Stella McCartney bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Som jag sa igår så var det en stressig dag, och jag kunde andas ut vid typ 23.00… Möten, fota samarbeten, packa inför London och Milano och sen var det kväll. Jag ska snart åka till flygplatsen för att åka till London! SÅ peppad på det, min gamla hemstad (för 6 månader av mitt liv som 21-åring). Jag ska dit för att gå på Tommy Hilfiger-visningen, och förra året var det i NYC och helt galet så jag ser fram emot kvällen massor. :-) Jag blir där i lite mindre än 24 timmar, flyger direkt därifrån till Milano där fashion week drar igång. Jag ska bo hos Allegra så jag ser fram emot det extra mycket då vi knappt hunnit umgås i sommar. Jag älskar att ha vänner runtom i världen! :-) Ovan är en look jag hade i NYC, jag snodde Jons tröja han köpte där och drog på mig ett par boots. Älskar man inte sin killes kläder? :-) Nu ska jag dubbelkolla så jag har med allt och sen bär det av mot flyget, hörs i London! PUSS <3

//Good morning babes! As I said yesterday it was a stressful day, and I could breathe out around 11pm… Meetings, shoot collaborations, pack for London and Milan and then it was night. I’m soon heading to the airport to go to London! SO excited for that, my old home town (for 6 months of my life as a 21 year old). I’m going there for the Tommy Hilfiger show, and last year they had it in NYC and it was insane so I look forward to tonight a lot. :-) I will be there for a bit less than 24 hours, I’m flying straight from there to Milan since fashion week starts. I will stay at Allegra’s place so I look forward to that a bit extra since we barely had time to hang out this summer. I love to have friends around the world! :-) Above is a look I wore in NYC, I stole Jon’s shirt he bought there and put on a pair of boots. Don’t you just love your boyfriends clothes? :-) Now I have to double check that I brought everything and then I’m off to the airport, talk to you in London! HUGS <3

15 reaktioner på “BOYFRIEND SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.