BEACHY

Hat from Riohacha/ Faitful The Brand dress/ Kanas sandals

Dagens beach-look efter hårt jobb, haha! Vi sprang ner till stranden som ligger vid hotellet när vi kom tillbaka, det är första gången vi lämnar hotellet utan att det är bygg och jobbdags. Vi har varit för slut helt enkelt! Killarna badade men jag satt bara och njöt av att vara på en strand. Idag när vi jobbade fick vi alla en varsin hatt av kvinnorna från byn vi bygger skolan i, och jag älskar den. Så skön att ha i solen och perfekt storlek! Den kommer få hänga med hem till Monaco. :-) Det var skönt att hoppa ur byggbrallorna och handskarna en sväng och ta på mig en klänning och sandaler. Jag visste när vi åkte hit att det inte alls var en semester vi åkte på, och det kan jag lugnt säga att det inte är. Vi kämpar på allt vi kan, vi vill ha skolan klar tills på fredag då vi har invigning! ;-) Nu är det sömn som gäller, samma tid imorgonbitti. PUSS <3

//Today’s beach look after hard work, haha! We ran down to the beach that’s right by our hotel when we came back, it’s the first time we leave the hotel when it’s not work or building-time. We’ve just been too exhausted! The guys went in the water but I just sat there and enjoyed being on a beach. Today when we worked we all got hats from the women from the village we’re building the school in, and I love it. So nice to have it in the sun and it’s the perfect size! It will come with me back home to Monaco. :-) It was so nice to get out of the working pants and gloves and get in a dress and sandals. I knew when we went here that we didn’t go here for a vacation, and I can for sure say that it’s not a vacation. We’re pushing it all we have, we want the school to be done on friday when we have the grand opening! ;-) Now we’re gonna get some sleep, same time tomorrow morning. HUGS <3

14 reaktioner på “BEACHY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.