PRINTED DRESS

Rebecca Minkoff dress/ Valentino bag

Hej babes! Dagarna i Stockholm flyger alltid förbi, jag har alltid 100 saker att göra och 100 människor jag vill träffa. Typ. ;-) Jag hade med mig kameran i väskan exakt hela dagen, men insåg att jag inte tog en enda bild idag. Som tur är hittade jag en outfit jag hade på mig för ett tag sedan, den här magiska klänningen från Rebecca Minkoff. Den med ett par höga stövlar och en fluffig jacka över – det hade varit en drömlook idag. Älskar färgerna och printet på den! Jag har precis läst saga för Livia (så mysigt!) och nu ska jag sätta mig med mailen eftersom jag inte hunnit det under dagen. Jag gillar faktiskt att jobba på kvällen, konstigt nog. :-) Ska försöka lägga mig ganska tidigt, taxin kommer vid 06.30 imorgon och då blir det plåtning heela dagen. Kul! Hoppas ni haft en fin dag, massa kärlek <3

//Hey babes! My days in Stockholm always flies by, I always have 100 things to do and 100 people I want to see. Kinda. ;-) I had my camera in my bag all day, but realized I didn’t take a single photo. Luckily I found an outfit I wore a while ago, this magical dress from Rebecca Minkoff. This with a pair of thigh high boots and a fluffy jacket over – that would’ve been a dream look for today. I love the colors and the print on it! I just read a good night book for Livia (so cozy!) and now I’m gonna do some emails since I haven’t done that all day. I actually like working at night. :-) I will try to go to bed early, my taxi arrives at 06.30 tomorrow morning and then I’m gonna have a photo shoot all day. Fun! Hope you’ve had a great day, lots of love <3

16 reaktioner på “PRINTED DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.