DESERT VIBES

LoveShackFancy dress/ Daniel Wellington watch (here!) – adlink/ Kendall + Kylie shoes

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, men är så satans trött haha! Jetlag när man kommer från LA är den värsta, man är liksom trött hela dagen och vaknar till på kvällen när man ska sova. Inte ultimat… ;-) Jag har hängt med barnen idag, jobbat och fixat lite med nya huset! Så himla kul med ett helt tomt hus som vi nu ska fylla. Det kommer ta ett tag, men det är bara roligt! :-) Jag hade gärna varit på stället ovan just nu däremot, med den fina solnedgången som vi fick varje kväll. Himlen blev verkligen rosa! Jag matchade med en härlig kläninng i rosa, och sneakers till det. Tänker mig den här klänningen med boots nästa gång, kan bli snyggt! Nu ska jag lägga mig i soffan och stänga ögonen en stund. Välbehövligt! Puss <3

//Hey loves! How are you? I feel great, but I’m so freaking tired haha! Jetlag when you come from LA is the worst, you feel tired all day and start to feel energized at night when you’re going to bed. Not the best… ;-) I’ve spent time with the kids today, got some work done and did some things in the new house! So much fun with an empty house to fill. It will take a while, but it’s a lot of fun! :-) I would’ve loved to be at the place above now though, with the beautiful sunset we got every night. The sky really turned pink! I matched with a comfy dress in pink, and sneakers with that. I wanna wear this dress with boots next time, can look good! Now I’m gonna lay down on the couch and close my eyes for a while. Very needed! Hugs <3

6 reaktioner på “DESERT VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.