DW GETAWAY PT 2

Snaps from our days in Joshua Tree – exploring Salvation Mountain and Salton Sea! – collaboration.

Find my watches HERE!

Hej babes! Här kommer ett blandat inlägg från våra sista dagar på våran lilla getaway. Vi hade det SÅ mysigt! :-) Vi red (som ni har sett), åkte till Salvation mountain och kollade solnedgången vid Salton Sea (som ni också sett!). Så härlig dag, och vi var helt slut efteråt haha! Tack Daniel Wellington för mysiga dagar, det var helt fantastiskt att komma iväg. Salvation Mountain var ett av de konstigaste ställena jag sett, det var sån härlig vibe och färgglatt precis överallt. Värt ett besök om ni är i närheten! Jag har massa bilder från varje ställe så jag ska visa er mer. Är ni sugna på att se mer i video-form kan ni spana in vloggen jag gjorde därifrån nedan. :-) Jag tycker jag fångade känslan i vår resa. Saknar gänget redan, mer roadtrips åt folket haha! Ha en fin kväll, puss <3

//Hey babes! Here’s a mixed post from our last days on our little getaway. We had THE best time! :-) We did horseback riding (as you already saw), went to Salvation Mountain and watched the sunset by Salvation Sea (as you also saw!). Such a nice day, but we were completely exhausted afterwards haha! Thanks Daniel Wellington for these days, it was amazing to get away. Salvation Mountain was one of the craziest places I’ve ever seen, it was such a nice vibe and colorful everywhere. Worth a visit if you’re close by! I have lots of pictures left from all these places so I’ll show you more. If you feel like seeing more now you can check out the vlog I just posted from there below. :-) I think I captured the feeling during out trip. I miss our friends already, more road trips to the people haha! Have a great night, hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

16 reaktioner på “DW GETAWAY PT 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.