Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:18 | March 14, 2018

WORKOUT MODE

Workout set from Gymshark (sold out).

Good morgon babes! Min hjärna är så overloaded just nu så igårkväll var jag helt slut, haha! Vi hade möte på vår bröllopslocation, och fick se det för första gången igår… Det känns SÅ bra!! :-) Blev riktigt peppad nu och känner hur kul vi kommer ha det. Vi ska liksom planera vår roligaste dag i livet, kan ni tänka er vad kul? Jag rekommenderar inte att planera bröllop samtidigt som man bygger om ett helt stort hus däremot, det blir lite mycket för hjärnan. På riktigt, haha! Thank god för att jag har hittat tillbaka till träningen, det är bara det som hjälper mig när jag behöver en liten break. Ni är många som frågar om appen jag tränar med just nu, och jag har kört SWEAT-app i 4 veckor nu. Jag är inne på vecka 5 och ska köra andra passet för veckan idag. Det är tre pass i veckan som man kan göra överallt typ, vilket underlättar för mig. Det kostar 19$/månaden, och jag har fått frågan om det är värt det och det tycker jag verkligen. Nu har jag inget gym-medlemsskap, och det behöver du inte när du kör detta så då kan du lägga pengarna på appen istället. :-) Så JA – jag tycker det är värt det och det är verkligen inte sponsrat utan jag betalar varje månad och gillar det skarpt haha! Nu ska jag dricka en till kaffe och sen köra andra passet för den här veckan, PUSS <3

//Good morning babes! My brain is so overheated right now so last night I was totally exhausted, haha! We had a meeting at our wedding location, and got to see it for the first time yesterday… It feels SO good!! :-) I got so exited now and I feel how fun we’re gonna have it. We’re planning the best day of our life, can you imagine how fun? I do not recommend to plan a wedding at the same time as you rebuild a big house though, it’s a bit too much for the brain. Seriously, haha! Thank god that I’ve found back to training, it’s the only thing helping me when I need a break. A lot of you are asking about the training app I’m using right now, and I’ve been using SWEAT-app for 4 weeks now. I’m on week 5 now and I’m doing the second session today. In the app you have three workouts a week that you can do almost everywhere, which makes it easier for me. It costs 19$/month, and I’ve gotten questions if I think it’s worth it and I really do. I don’t have a gym-membership, and you don’t need it when you do this so you can put your money on the app instead. :-) So YES – I think it’s worth it and it’s not sponsored at all. I pay every month and I just like it a lot haha! Now I’m gonna have a second cup of coffee and do my second workout for this week, HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “WORKOUT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Awesome workout outfit Gymshark is amazing!
  So exciting and so happy for you! You get to plan your dream wedding day!
  Have a lovely day ?
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Jag har inte fattat grejen med Gymsharks kläder innan men när jag såg de här bilderna på dig fick jag världens ha-begär, och så har du skrivit att setet är utsåld… Så typiskt!

  Jag har för övrigt kört med Kaylas SWEAT-app till och från under tre år (eller ja, det var ett pdf-häfte först) och jag håller med dig. Nu har jag haft en paus från appen under något halvår men den är helt klart värd pengarna! Och alla inspirerande tjejer på Instagram inom BBGs community är väldigt kul att kunna följa.

  Reply
 • Ja men dom har massor av fint!! :D Du borde spana in dom!
  Samma för mig, har haft pdf:en innan men nu kör jag appen, så mycket bättre och lättare. ;-) Kram!

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Your workout gear looks really comfy! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Love your fit garms :)

  http://carmelatte.co

  Reply
 • Du som troligtvis har väldigt bra koll på Mallorca :) skulle du inte kunna tipsa/sätta ihop en liten Mallorca guide?
  Har tankar om att åka dit i sommar men kryllar av hotell mm och kan inte hitta nåt bra. Kan liksom inte se skogen för alla träd om man säger så. Vet inte heller vilka områden som är bra. Är en sån som föredrar natur framför fest och hade tänkt hyra bil för att få se så mycket som möjligt. Alla tips mottages :) tack för en fin blogg!

  Reply
 • Varför känner Janni till Mallorca?

  Reply
 • Oj, har bara varit där en gång och minns inte ens vart vi åt… Haha! Tror vi åt hemma mest! Hoppas du hittar någon annan som kan tipsa! :-) Kram!

  Reply
 • Oh förlåt! Har fått känslan av att du vart där endel men jag som blandar ihop det snurra verkligen till det! Du reser ju en del :) tack för att du svara! Ha en fin dag!

  Reply
 • Beautiful pics!!!! I was wondering what camera and program you use to take and edit pics! Thanks!!!

  Reply
 • Så himla snyggt set! :-D

  Reply
 • Wow, such a nice view is a big motivation for some sport! <3 I looove this!!!
  Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • You are a inspiration for many girls. and I hope you and Jon will have your dream wedding?.

  Reply
 • <3!!!

  Reply
 • I love your outfit! Keep up the good work with your training regimen.

  Reply
 • Supersnygga träningskläder!! :)

  Reply