BEACH LOOK

Planet blue set/ Seashell anklet from Mauritius

Hej hjärtan! Här kommer bilderna som jag får upp, hade några fler men måste gå och sova nu. Har försökt ladda upp en vlogg sedan imorse, och just nu är den på 47%… Haha, framsteg! ;-) Imorgon tänkte jag försöka ta mig till ett café som har bättre internet, så hoppas på att det funkar. Vill ju kunna uppdatera här som vanligt! Anyways, här är en typisk outfit för mig på stranden. Jag älskar ju att matcha så set är verkligen min grej. :-) Det här är en topp som man knyter fram och ett par sköna byxor som är lite “flowy”. Så sköna och mjuka. Vi har en rutin här borta redan, vakna tidigt, jobba lite på datorn, äta frukost ihop, smälta maten en stund, surfa lite och efter det solar vi. Lunch, skugghäng, kanske ett tränings- eller yogapass och efter det kollar vi solnedgången på stranden innan middag. :-) Älskar det livet, haha! Vi åt en god middag här i villan idag och efter det hängde vi bara och försökte lösa gåtor. Jag har varit duktig på att lämna mobilen på rummet och inte slö-scrolla, jag tror att det är viktigt ibland. Nu ska jag försöka sova, imorgon är det yoga klockan 7 på morgonen. Ska bli så skönt att starta dagen så! Puss och kram <3

//Hey loves! Here are the pictures I can get online, I had a few more but I have to go to sleep now. I’ve tried to upload a vlog since this morning, and right now it’s at 47%… Haha, making progress! ;-) I’m planning to go to a cafe tomorrow with some better internet, so I hope that works. I want to be able to update here as usual! Anyways, this is a typical me-outfit for the beach. I love to match so sets are really my thing. :-) This is a top that you tie in the front and a pair of comfy pants that are a bit “flowy”. So comfy and soft. We have a routine here already, wake up early, work some on the computer, have breakfast together, digest the food for a while, surf a bit and after that we’re tanning. Lunch, hang out in the shade, maybe a workout or yoga session and after that we’re watching the sunset on the beach before dinner. :-) I love that life, haha! We had a nice dinner in the villa tonight and after that we just hung out and made jokes. I’ve been good at leaving my phone in my room so I don’t just scroll, I think that’s important sometimes. Now I’m gonna try to get some sleep, tomorrow we’re having yoga at 7 am. Can’t wait to start my day like that! Kisses and hugs <3

12 reaktioner på “BEACH LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.