Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:17 | July 28, 2018

WEDDING CLOTHES/DETAILS

Good morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag kör vidare på bröllop och det som många velat se close ups på, så här kommer det! Här var jag taggad på att åka och se Jon för första gången den dagen… Haha!

//Goood morning babes! Hope you’re having a great morning. :-) I’m continuing with wedding here and a few things many have been wanting to see close up’s of, so here it is! Here I was excited to go and see Jon for the first time that day… Haha!

Klänningen har ni ju sett en del nu, men jag kan inte få nog. :-) Fadi El Khory har gjort den. Han är bäst, ingen protest. <3

//The dress you’ve seen pretty much by now, but I can’t get enough. :-) Fadi El Khoury made it. He’s the best, nothing else to say. <3

Mina skor då, jag velade så mycket fram och tillbaka. Kollade igenom alla webshoppar och butiker med finare/dyrare skor men hittade ingenting. Efter ett tag tänkte jag att jag ville ha bekväma skor, hög och ganska bred klack och provade dessa skor som jag beställt från Nelly. Dom satt som en smäck och var perfekt längd till klänningen, så då tänkte jag bara varför ska jag behöva köpa några fancy skor till bröllopet när jag har dessa? Så det fick bli dom. :-) Så sköna och jag hade på mig dom hela dagen och kvällen (tills jag bytte om till festklänningen) och fick inte ont i fötterna en enda gång. :-) Dom finns fortfarande att köpa om någon är sugen, ni hittar dom HÄR!

//My shoes then, I was debating back and forth so much. I looked through every webshop and store with nicer/expensive shoes but I couldn’t find anything. After a while I thought I want comfortable shoes, high and a pretty thick heel and tried these shoes I’d ordered from Nelly. They fitted perfectly and the height was perfect for the dress, so I just thought why do I need to buy some fancy pair of shoes for the wedding when I have these? So I ended up wearing them. :-) So comfy and I wore them all day and night (until I changed to the party dress) and my feet didn’t hurt once. :-) You can still buy them if someone feels like it, you can find them HERE!

Såhär ser ringarna ut ihop, jag ska fota dom på handen också som många frågat om. :-) Dom är SÅ fina ihop! <3

//This is how the rings looks together, I will shoot how it looks on my hand too as many of you have asked about. :-) They look SO pretty together! <3

Jag lånade smycken från LWL Jewelry, två smala armband och större pärlörhängen. :-)

//I borrowed some jewelry from LWL Jewelry, two thin bracelets and bigger pearl earrings. :-)

Många har frågat om mitt hår – så här kommer en bättre bild bakifrån. :-) En bohemisk frisyr med en knut. Vi provade den här några gånger när jag var hos Antonio Axu (min frisör) och kom fram till denna. Jag har aldrig haft löshår då jag har så mycket hår själv, men för den här dagen så la vi faktiskt till lite eftersom vi satte upp så mycket och fortfarande ville ha mycket hår hängande. Jag ville inte sätta i något löshår dock (skulle nog få panik haha), så vi använde oss av ett Hairband från Hairtalk. Så otroligt smidigt, man sätter den med en “fiskelina” över håret och det syns inte alls. Antonio färgade den till min hårfärg och på kvällen kunde jag bara ta av hela superlätt. Googla om ni vill se hur det funkar! :-)

//Many of you have been asking about my hair – so here’s a better picture from behind. :-) A bohemian hairstyle with a knot. We tried it a few times when I was at Antonio Axu’s place (my hairdresser) and decided to go for this. I’ve never had hair extensions since I have a lot of hair already, but for this day we actually added some since a lot of hair went up in the knot and we still wanted a lot of hair hanging down. I didn’t want to put in extensions though (would probably panic haha), so we used a Hairband from Hairtalk. So easy, you put it with a “fishline” over the hair so you can’t see it at all. Antonio colored it to the same color as my hair and at night I could easily just take it off. Google if you want to see how it works! :-)

Buketten har ni också sett, men den var ju så fin så här får ni en till bild… :-))

//You’ve already seen the bouquet, but it was so pretty so here’s another photo… :-))

Mina tärnor hade likadana klänningar som matchade färgtemat – gammel/ljusrosa. Dom såg ut som prinsessor! <3 Klänningarna beställde vi från ByMalina! För mig var det viktigt att dom kände sig bekväma, så jag gav bara min feedback och ville att dom skulle bestämma tillsammans för en klänning alla gillade.

//My bridesmaids had the same dresses that was matching the color theme – old/light pink. They looked like princesses! <3 We ordered the dresses from ByMalina! For me it was important that they all felt comfortable, so I just gave my feedback and wanted them to decided together for a dress they all liked.

Lite detaljer på min snygga man, jag kunde inte drömma om en snyggare look (eller kille, haha). Så cleant och snyggt, nu vill jag gå på fler bröllop eller finare fester så jag får se honom såhär igen… ;-) Har ni några frågor är det bara att fråga, som alltid! Ha en fin lördag babes, massa massa kärlek! <3

//Some details of my handsome husband, I couldn’t dream of a nicer look (or guy, haha). So clean and nice, now I want to go to more weddings or nicer parties so I get to see him like this again… ;-) If you have any questions you can just ask, as always! Have a great saturday babes, lots and lots of love! <3

<3 Photos by Fabian Wester and Marcus Olsson. <3


31 kommentarer31 kommentarer om “WEDDING CLOTHES/DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Magiska bilder! Klänningen, smyckena, ditt hår alltså wow, allt är så fin <3

  Reply
 • Magiska bilder! Klänningen, smyckena, ditt hår alltså wow, allt är så fint <3

  Reply
 • So beautiful! Did Jon keep is own „engagement ring“?

  Thanks for sharing!

  Reply
 • Yes he did! :-) Xx

  Reply
 • Åh vilka fina bilder!! Älskar skorna! Är dom små/stora/trånga i storlek? Måste in och beställa 😊

  Reply
 • Helt normala i storlek, och sköna! :D Kram!

  Reply
 • So beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • oooh I was waiting for such a post!!!!! I adored dress and bouquet, and now that I see both rings in a clos up…woooow. The hair were fantastic, I told you how much I appreciated this “keep it simple” wedding

  http://7-sevendays.blogspot.com/

  Reply
 • Hi Janni, do you have any photos of the breakfast the morning after? I would love to see a post about that event, lots of love xoxo

  Reply
 • Yes I do, but I haven’t gotten them from the photographers yet! :-) Will post as soon as I get them! Xx

  Reply
 • Such lovely details! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Stunning photos! Looks so beautiful!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • hi janni. is the second ring with diamonds too? and what flowers did you use in bouquet

  Reply
 • Yes it is! :-) I’m really bad with names on the flowers to be honest, so I don’t know haha! Xx

  Reply
 • Would love to see what the guest got

  Reply
 • Not sure what you mean? :-)

  Reply
 • Dreamy wedding!
  http://www.caloveline.com

  Reply
 • Ni båda är bara för snygga!! Jag tänkte fråga var Jons solglasögon är ifrån (ser ut som chimi? Men vilken modell)? Tänkte köpa ett par till min kille! 😀

  Reply
 • Dom är från Nividas! :D Kram!

  Reply
 • Tack så mycket!:)

  Reply
 • Förresten, jag måste bara säga att jag längtar så mycket tills din väskkolleltion för DB släpps! Har ställt alarm så att jag inte ska missa Haha😀

  Reply
 • did you put the extensions after the wedding? I saw your hair in some lately vlogs of Jon and your hair looked so nice so maybe it was for the extensions (apart of your always pretty hair) :)

  Reply
 • Nope, it was just this hairband and I removed it at night. :-) It’s way too hot here to have extra hair, so I haven’t been using it since then haha! Xx

  Reply
 • Wow, the dress is so beautiful!!! <3 Love these photos.
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • simple and elegant!!!!! youre always so beautiful janni!!!

  Reply
 • Love how your wedding ring looks with the engagement one! super matchy!

  http://carmelatte.co/

  Reply
 • Dear Janni,
  first of all I need to say that I totally love both of you. I enjoy reading your blog and watching your vlogs so much. I wont’t say that you are the perfect couple because to me that sounds very odd but I really think that you two are meant for each other. The way you look at each other and interact gives me goosebumps.
  Thank you so much for this beautiful blogpost. You looked so extremely gorgeous on that very special day. That natural hairstyle and make-up looks so good on you.
  I would love to see some more details of your party outfit as well. I fell so in love with your shoes. They are amazing!!!

  Hope you are doing well,
  xx Kathi

  PS.: I think the flowers that were used for your bouquet are called roses and peonies :)

  Reply
 • Alltså jag älskar dina bröllops-inlägg! Blir nästan tårögd varje gång! Välskrivna fina och med mycket känsla! Men när ska ni på honeymoon? :D

  Reply
 • Vad härligt att höra, samma här haha! <3 Vi ska på honoeymoon i september tror vi, inte bokat ännu men kollar för fullt! :-))) Kram!

  Reply
 • Wow såna bilder! skulle vara kul att se menyn samt det ni åt under bröllopsfesten som ett tema inlägg, ifall det finns bilder från det!

  Reply
 • Ska se om vi har det! :D Kram!

  Reply