BLUE SHIRT

Nelly earrings (similar here!)/ Storets shirt/ GRLFRND Denim shorts/ Valentino bag (here!)/ Jennie-Ellen shoes (here!) – contains adlinks

God morgon babes! <3 Jag startade dagen med en promenad, vilket faktiskt var den skönaste på ganska länge. Svalare i luften och lite molnigt, det är ganska skönt haha! Kom hem och gjorde smoothies till både mig och Jon som vi åt ute på balkongen. :-) Igår kom mina småbröder tillbaka till Marbella (efter några veckor i Sverige), så vi firade med middag på… OCCO, haha! Ovanligt va? Jag sa det till familjen igårkväll att vi bara har ätit på OCCO hela sommaren, jag kan inte komma på någon annan restaurang vi ätit middag på. Jag har ju verkligen inte tröttnat på maten än, men kände att det kanske var dags att prova nåt annat en kväll. Det blir väl lätt så om ens pappa äger en restaurang, det blir ju roligast att gå till det stället då. :-) Anyways, det här hade jag på mig igårkväll. En oversize skjorta, jeans shorts och ett par enkla klackar. Kommer säkert få frågor om snäckhalsbandet, och det köpte jag här på marknaden. Älskar det! Nu – träningspass! PUSS <3

//Good morning babes! <3 I started the day with a walk, which actually was the nicest one in a long time. Colder in the air and a bit cloudy, which was actually really nice haha! I got back home and made smoothies for Jon and myself that we had out on the balcony. :-) Yesterday my little brothers came back to Marbella (they’ve been in Sweden for a few weeks), so we celebrated with dinner at… OCCO, haha! Unusual, right? I said to the family yesterday that we’ve only been to OCCO all summer, I couldn’t remember another restaurant we’ve had dinner at. I’m really not tired of the food yet, but I felt that it might be time to try something else for a night. I guess that’s how it is when your dad owns a restaurant, it’s more fun to go to that place then. :-) Anyways, this is what I wore last night. An oversized shirt, denim shorts and a pair of simple heels. I will probably get a lot of questions about the shell necklace, and I bought it here at the market. Love it! Now – workout! HUGS <3

14 reaktioner på “BLUE SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.