FALL HAUL

Earrings here!, Shirt here!, Skirt here!

Hat here!, Earrings here!, Sweater here!, Shoes here!

Blazer dress here!

Hej hjärtan! Vi har precis kommit hem från en middag på OCCO, ni vet vår söndagstradition… ;-) Det går sådär för oss med att prova nya ställen, haha! Tidigare idag spelade jag in en haul till min IG-story tillsammans med Na-Kd, och här ser ni några av plaggen jag visade. Ni får spana in resten på min story om ni vill se mer. :-) En härlig mix av mysiga tröjor, kavajer, en kappa och lite blandat. Som vanligt är det koden “Janni20” som gäller för 20% rabatt på hela deras hemsida. Ni kan se alla mina favoriter HÄR! Jag håller just nu på med en vlogg som jag exporterade och tänkte posta nu ikväll, men programmet hade strulat när jag exporterade så nu måste jag göra om det… Får se om jag får upp den ikväll eller imorgon. Hörs imorgon, ha en fin kväll! <3

//Hey loves! We just got back home after a dinner at OCCO, you guys know our sunday tradition… ;-) It’s not going great for us with trying out new places, haha! Earlier today I recorded a haul to my IG story together with Na-Kd, and here are some of the pieces I showed. You get to check out the rest on my story if you want to see more. :-) A nice mix of comfy sweaters, blazers, a coat and a mix. As usual you can use the code “Janni20” for 20% off their entire website. You can find all my favorites HERE! Right now I’m struggling with a vlog that I exported and was planning to post tonight, but the program was bugging when I exported so now I have to do it again… We’ll see if I post it tonight or tomorrow. Talk tomorrow, have a great night! <3

10 reaktioner på “FALL HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.