Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:12 | August 29, 2018

20+ FACTS ABOUT ME

In this video I have a collaboration with Gina Tricot.

20+ facts about me you probably didn’t know… :-) Also you get to see the outfits from the last post in video format. ;-)

Goood morgon hjärtan! Min tand känns redan bättre, hallelujah! :-) Jag köpte lite olika smärtstillande igår, började min antibiotika-kur och åt smoothies hela dagen. Fick faktiskt i mig två mackor också, men skar upp dom som min syster brukar göra till kidsen. ;-) Var för hungrig och behövde tugga på något och det gick bra, haha! Till något annat då – här är en ny video. Jag tänkte att jag skulle göra något annat än en vlogg, det var dags för det så jag kom på 20 saker om mig ni troligtvis inte vet. :-) Videon är ett samarbete med Gina Tricot där jag visar upp outfitsen jag postade igår, så jag mixade det med “facts about me” – mode och roliga saker. Hoppas ni gillar den! Planen för dagen är att vänta in mamma som kommer hit, hon ska vara i Spanien i några dagar (hon har lägenhet här ca 20 minuter bort) så det ska bli mysigt att krama på henne lite. Har saknat henne massor! <3 Efter det ska vi packa ihop… Imorgon är det dags att lämna Spanien, känns galet att sommaren är “över”. PUSS <3

//Goood morning loves! My tooth feels better already, hallelujah! :-) I bought some different painkillers yesterday, started with my antibiotics and had smoothies all day. I actually ate two toasts too, but I cut them like my sister usually does to her kids. ;-) I was too hungry so I needed to chew on something and it worked, haha! To something else then – here’s a new video. I thought I would do something else than a vlog, it was time for that so I came up with 20 things about me you probably didn’t know. :-) The video is a collaboration with Gina Tricot where I show the outfits I posted yesterday, and I mixed it with “facts about me” – fashion and fun stuff. Hope you like it! The plan for the day is to wait for my mom to come here, she’s gonna be in Spain for a few days (she has an apartment about 20 minutes away) so it will be nice to hug her. I’ve missed her so much! <3 After that we’re gonna start packing… Tomorrow it’s time to leave Spain, feels crazy that summer is “over”. HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “20+ FACTS ABOUT ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I really enjoyed this kind of video! ;) Nice to know you a bit more.✨

  Reply
 • Always a collaboration in your videos ;)

  Reply
 • I really liked this type of video, it’s nice to know you a bit more. I would really enjoy another one!

  Reply
 • No way! I have the exact same cuddle animal!! Little Simba. And it’s also still at my parents place. I remember it tried to braid the little mane-hairs on his head. :P

  Reply
 • You leave Spain? Do you still live in Monaco? I love this Casa so much it’s so beautiful! I like this video it’s really funny 😁

  Reply
 • Vad använder du för bh när du till exempel har ett sådant linne med spaggetiband? :)

  PS. Du och Jon sätter guldkant på min tillvaro!!

  Reply
 • Linnet är fodrat upptill så man inte ska behöva någon bh. Sen hjälper väl silikonen till lite också 🙂

  Reply
 • I loved the videoo!!! You should do more facts videos in the future!!! Also, happy for you to see your mother!

  Reply
 • That was a fun video and some nice outfits :) I liked them all, but maybe I would choose a jeans with a bit lower hem, Mom jeans are not so much my thing.

  I found quite some similarities in the facts, but hey, I also don’t know the English name for cuddle pets.. in German we call them “Kuscheltier” which literally translates to cuddle animal.. hm..

  Anyway, I would love to see more pics of you (and your family and maybe also Jon) from throughout your life. I think I saw some from your London time, but it is always nice to see how someone looked in former years :)

  Reply
 • Lovely! <3
  Love, Sandra /
  https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de

  Reply
 • Vad skönt att det känns bättre med tanden och vilken spännande video du har gjort! :-D Kramis

  Reply
 • Hej! Känner mig lite efter, men har trots allt inte följt din blogg sååå länge. Är det inte i Spanien ni byggt/renoverat hus? Kommer ni bara vara i det huset på somrarna? Eller i vilket land bor ni “permanent” egentligen? :) Med vänlig hälsning Anna

  Reply
 • We call them stuffed animals in Canada :)

  Reply
 • Hej! Tycker du är jätte härlig osv :) men stänger av varje vlogg för att det är oftast ett sammarbete. Känns inte så äkta tyvärr :/

  Reply
 • So cool!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com

  Reply
 • Thank you for sharing this article. It is really useful, hope you can share more other articles.
  https://clickerheroes.games

  Reply