XL SWEATER

Triwa sunglasses/ Storets cardigan (simlar here!)/ Gina Tricot top (here!)/ Na-Kd jeans (here!)/ Valentino bag (here!)/ Henry Kole shoes   – adlinks

Hej hjärtan! <3 Jag har helt ramlat av min blogg-rutin… Ber om ursäkt, jag ska bättra mig och posta morgon och kväll igen. :-) Jag har fokuserat på träning på morgonen och efter det annat jobb tills jag blir hungrig och måste äta, haha! Imorse körde jag aerial yoga med Allegra, och det var så härligt. Man kan stretcha på ett helt annat sätt. :-) Vad hände med mig helt plötsligt? Kör pilates och yoga bara, haha! Anyways, Jon och jag gick ut och åt lunch efter det så här har ni dagens outfit. Man kan äntligen ha en stor mysig kofta här, och jag gick all in på stor. Det är en oversized som är så mysig när man är ute eller hemma. Den kändes lite julig på något sätt. :-) Jag tror att dom har öppnat julmarkanden här nu så jag ska försöka få med mig Jon dit någon gång i veckan. Det är så mysigt att strosa runt där, åka skridskor och dricka något varmt. Hörs ikväll, PUSS <3

//Hey loves! <3 I totally fell off my blog routine… I’m sorry, I’ll get better and post morning and night again. :-) I’ve been focusing on training in the morning and after that some other work things until I get hungry and have to eat, haha! This morning I did aerial yoga with Allegra, and it was so good. You can stretch in a completely different way. :-) What happened to me all of a sudden? Only doing pilates and yoga, haha! Anyways, Jon and I went out for lunch after that so here’s today’s outfit. You can finally wear a big sweater here, so I went all in on big. It’s oversized and so cozy to wear outside or at home. It also felt a bit Christmas-y. :-) I think they’ve opened the Christmas market here now so I’m gonna try to get Jon to join me there this week. It’s so cozy to just stroll around there, go ice skating and drink something warm. Talk tonight, HUGS <3

16 reaktioner på “XL SWEATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.