NEW PODCAST EPISODE – Q&A!

Time for a new podcast episode! Find it HERE!

Good morgon hjärtan! Äntligen torsdag och äntligen ett nytt poddavsnitt! :-) Tredje avsnittet redan, så kul! Hoppas

ni gillar det so far, man är ju ny på den här kanalen så nu börjar vi väl bli lite varma i kläderna. Jag älskar det!! Är så glad över att göra det här ihop med min syster. <3 I dagens avsnitt har vi en liten frågestund, vi svarar på frågor som ni har skickat in. Vi pratar övernaturliga saker, om våra olika bröllop och vad vi tyckte om varandras val, barnfrågan, stalkers och massa annat… Ni hittar podden HÄR! Kom gärna med feedback, vad ni tycker och om det är något ni vill att vi tar upp! Eftersom jag är här i Indo och kommer ha noll internet from söndag (vi ska åka båt ute i ingenstans under 10 dagar!) så kommer vi spela in två avsnitt redan nu. Vi vill helst spela in allt så up to date som möjligt men den här gången vågar jag inte riskera och stressa över att hitta en ö med ok mottagning, haha! Så – Jon och Jens kommer vara med i ett avsnitt! Hur kul!? Har ni några frågor till dom? Om våra förhållanden, om Mickis och mig som person, hur killarna tänker osv. Skriv allt ni hittar på så försöker vi ta med så mycket som möjligt! PUSS <3

//Good morning loves! Finally thursday and a new episode! :-) It’s the third one already, so much fun! I’m not sure if you guys still want me to translate the blog post about the podcast, since you can’t listen anyways? I’ll skip it for this time but let me know! If you want to learn swedish though you can find it HERE! ;-) Talk later babes, HUGS! <3 Ps. We’ll try to film an episode soon and put subtitles, but at the moment we’re so new to this so it will come later on. Xx

19 reaktioner på “NEW PODCAST EPISODE – Q&A!”

 • Emma says:

  Vad var Jens första tankar om Janni och vad var Jons första tankar om Michaela?

  PS. Har du sett på Spotify att ditt namn skrivs med y, så du heter Janny…

 • Emmie says:

  Tycker verkligen er podd är så himla lättlyssnad på ett riktigt bra sätt! Jag skulle vilja veta vad Jon tycker är det bästa med Michaela och vad Jens tycker är det bästa med janni, samt på vilka sätt tycker killarna att ni två är lika?

 • Ellie says:

  Har ni någon gång fått kämpa för er kärlek? Tänker att livet har sina upp -och nedgångar och så även förhållandet. Bästa podden ❤️

 • Amanda says:

  Kan Jens och Jon beskriva hur ni är att leva med? Personlighet?

  När vill Jon ha barn? Vill Jens och Michaela ha fler barn?

  Är ni svartsjuka? (Frågan gäller alla) om ja, hur gör ni för att hantera den?

  Har Jens kvar lägenhet i Monaco?

  Vad tycker ni om porr? Något ni gör? Om ja, ok att sina partner kollar på det när den andre inte är med?

  Ska Jens och Michaela ha ett större bröllop sen eller en bröllopsfest?

  • Josefine says:

   Har du lyssnat på dagens poddavsnitt? :)
   Några av dina frågor får nämligen svar där.

   Jens vill inte ha fler barn, Michaela känner inte att hon kan säga att hon är helt färdig än för hon är bara 30 år och vet inte hur hon känner när Livia och Valle är 4-5år.

   Janni & Jon har sagt vid flera tillfällen (senast i avsnittet idag) att de inte är svartsjuka för att de litar på varandra till 110%.

   Jens och Michaela kommer ha ett större “bröllop”/fest när de firar 10 år som gifta.

 • Jenny says:

  Har lyssnat på er podd och tycker absolut den är underhållande och rolig! Känner dock att en del av allas fördomar inte besvarades eller togs upp så ni får gärna ta med detta igen längre fram.
  Upplever ibland att du avbryter din syster och kanske förminskar henne och hennes liv. Hon bjuder mer på sig själv och känns mer mogen och ärlig hittills. Skulle vara intressant att höra dig släppa på garden lite och faktiskt gå lite djupare i diskussioner eller även prata om sådant som känns tungt. Just nu känns det som du vill “bevisa” hur avslappnad, tuff och självsäker du är, (vilket alla som följer dig och Jons vloggar redan fått höra så mycket) och önskar se andra sidor av dig också. Kommer fortsätta lyssna på er podd! :)

 • Marie says:

  Underbar podd! Skulle dock önska lite längre avsnitt, runt 50 minuter? 40 minuter är lite för kort tycker jag, blir nästan lite stressad att det snart är slut ;) Jag tycker att ämnen är väldigt bra att rikta in sig på för annars kan det bli lite rörigt. Ert första avsnitt är hittills det bästa :) Ett avsnitt kan tex vara om din veganska diet. Jag har sedan 1 januari ätit veganskt och det känns så fräscht! Men det är svårt ibland att komma på vad man ska laga när man är ny med det… Samt hur inspirerar du dina nära att äta veganskt? Vissa har du ju påverkat. Jag är inte såååå påläst vad det gör för kroppen och miljön och när man säger att man är vegan så tycker vissa det är helknäppt för kroppen behöver kött. Och eftersom jag inte ät så påläst så har jag svårt att “övertala” dom att det är det bästa. Sett många dokumentärer om vegansk kost men vissa säger att det inte finns forskning på det och att det är bull shit… Vart läser du på? Nu blev detta jättelångt, men hur som helst, ett veganavsnitt känns helt rätt! Ska leta upp ett favoritrecept jag har och skicka till dig som du bara MÅSTE laga, du kommer älska det Janni!! Stor kram

 • Linette says:

  Gillar verkligen er podd! Har själv en storasyster som är ett år äldre, vi har inte alls samma kontakt som ni verkar ha, typisk syskonrelation? :) har ni alltid varit nära vänner? Hur var det när ni var små? Älskade/hatade ni varandra? Och till sist, varifrån kommer namnet Janni, aldrig hört det förrän jag började följa dig :)

 • Anonym says:

  Jag är nyfiken på att få veta vad Jens sysslar med nu efter sin alpina skidåkningskarriär. Hur har det känts att lägga av med sin sport? Hade Jens velat fortsätta om det var möjligt, för det var väl en skada som ledde till att han avslutade det? Hur började karriären och var kom intresset ifrån?

  Hur ser Jens på Jons och Jannis liv (bo utomlands, resa mycket, spela in vloggar osv.), är det något som han också skulle vilja ha, eller är han totalt olik på det sättet så att han hellre vill ha ett mindre offentligt liv, med ett lugnt och tryggt liv där det inte är så mycket resor?
  Om vi vänder på det, hur ser Jon på Jens och Michaelas liv?

  Hur mycket kände Jon och Jens varandra innan de träffade er tjejer?
  Hur är relationen mellan er fyra, enbart syskon och svågrar, eller också mycket bra vänner?

  Hur ser Jons relation ut med sin bror och sina föräldrar. Enligt vloggar verkar de roliga personer. Så undrar varför du inte ser till att umgås mer med dem?

  Tycker att er podd är jättebra. Både roligt och lärorikt att lyssna på era åsikter och tankar. Vore också roligt om fler familjemedlemmar ville delta, som er mamma och pappa, kanske syskon.

 • J says:

  Åh jag älskar podden!!
  Frågor jag önskar att ni tar upp i avsnittet med killarna:
  – Hur ser Jon/Jens på framtiden – vart befinner ni er om 5 år (vilket land bor ni i, barn, hur ser vardagen ut).
  – Hur visste Jon/Jens att det var rätt med Janni/Mickis? Var det självklart från start?
  – Vad är det bästa med Janni/Mickis?
  – Har Janni/Mickis någon egenskap eller något som utmärker dom som kanske inte framkommer i sociala medier?
  – Hur ser ni på er relation tillsammans som familj, alltså alla ni tillsammans.
  – Önskar och tror ni att ni någon gång kommer bo närmare varandra i framtiden?

  KRAM.

 • Bianca says:

  Hi Janni,
  YES! Could you please translate the podcast to English. I follow both Michaela and you and I would love to read the transcripts.

 • FILIPPA says:

  Ååååh vad kul!! Måste lyssna!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Netti Starby says:

  Älskar era poddar och den där ska jag alla gånger lyssna på! :-D

 • M says:

  Gillar verkligen podden, jätteintressant att lyssna på er. :) Jag har också haft massa övernaturliga upplevelser, föddes skeptisk men numera är jag helt övertygad. Jag tror inte, jag vet.
  Min teori är att människor som säger att sånt är löjliga fantasier antingen inte har upplevt något (än!!) eller så är de livrädda för det okända och därför gör de allt för att övertyga sig själv och alla andra om att det inte finns.

 • Helene says:

  Åhh jeg ble så glad når dere startet med pod! Nå er dere en av de jeg gleder meg til å høre hver uke. Kunne tenkt meg at dere gikk litt “dypere” inn i noen temaer. Eks det med overnaturlighet + tanker og følelser om ting. Altså at dere ikke skifter tema så fort. Heier på dere og følger dere i alle sosiale medier. Forbilder😍

 • Anonymous says:

  Jag undrar om Jon anser sig vara feminist och varför/varför inte? För det gör väl du Janni?

 • Jennie says:

  Hej! Älskar er podd! Så kul att höra dig prata svenska Janni, man är ju van att höra dig prata engelska bara :)

  Mina frågor till Jon & Jens:

  Hur är deras relation idag och hur blev dom kompisar?

  Har dom varit med om något övernaturligt?

  Vad tycker dom om deras svärfar?

  Hur gör dom för att njuta av livet och inte bara ha fokus på jobb och karriär, vad är det bästa dom vet att göra en helt ledig dag tex?

  Har ni någon gång känt en tomhet och saknad till er sport när ni slutade? Har ni behövt nån slags hjälp med att gå vidare och lägga om fokuset i livet? Av psykolog
  Tex.

  Så kul att följa alla er fyra och tack för allt ni delar med er av. Stor inspiration och det behövs sånna positiva människor som er :)

  Kraam

 • Adriana says:

  Translate please!!

 • Anonymous says:

  Blev lite chockad över Michaelas beskrivning av hur Jens tjatade om sex när de träffades i början, och att det inte problematiserades eller ifrågasattes alls i podden. Är det något ni tycker att det är ok att killar gör?

Leave a Reply

Your email address will not be published.