PODCAST EPISODE AND ONE CHALLENGE

A new episode is live – find it where you can find podcast! Search for “Two of a kind”. <3

God morgon hjärtan! Lyckan just nu, oslagbar. Jag har saknat vår lägenhet SÅ mycket, så när jag öppnade dörren i torsdagsnatt kl. 02.30 (pga hotet så fick vi vänta 12h på ett nytt flyg så vi landade runt 2 på natten) kände jag mig så glad och tacksam. Nu när jag fått smälta lite vad som hände i torsdags så känner jag mig mest tacksam över att jag lever och att inget hände, det kändes nästan som en film och att det inte var på riktigt. Konstig känsla men det gjorde att jag känner mig ännu mer tacksam för livet. Vi har släppt ett nytt poddavsnitt där vi pratar lite om resan jag var på, pest eller kolera (så roligt!) och lite minnen från vår barndom. I slutet ger jag en uppgift till er och det är att ta en dag i helgen och inte använda mobilen/datorn. Koppla bort och leva i nuet! :-) Jag gjorde det igår då det passade mig bäst. Jag kände mig dessutom lite febrig och trött, antagligen efter dagen innan som blev lång och händelserik. Så – om ni läser det här idag så tycker jag att ni ska köra en dag utan uppkoppling imorgon! Det är min lilla utmaning till er. :-) Häng med vänner/familj/själv, gå promenad, träna, fika, laga god mat, städa eller vad ni nu kan tänka er. Jag lovar att ni kommer må så bra av en dags paus utan uppkoppling. Poddavsnittet hittar ni där poddar finns, sök bara på “Two of a kind”. PUSS – nu ska jag ta tag i den stora högen tvätt… <3

//Good morning loves! The happiness right now, unbeatable. I’ve missed or apartment SO much, when I opened the door on thursday night at 2.30 am (because of the threat we had to wait 12 hours for a new flight so we landed around 2am) I just felt happy and thankful. When the happening on thursday sunk in a bit I just feel thankful to be alive and thankful that nothing happened, it almost felt like a movie and that it wasn’t real. Weird feeling but that made me feel even more thankful for life. We’ve posted a new podcast episode (won’t write too much about it since it’s still in swedish hehe). In the end of the podcast I’m giving a challenge to you guys and that is to take one day this weekend off from using the phone/computer. Just disconnect and live in the now! :-) I did it yesterday since it was working the best for me then. I also felt a bit feverish and tired, probably because of the day before that was long and exhausting. So – if you’re reading this today I think you should have one day without connection tomorrow! That’s my little challenge to you guys. :-) Hang out with friends/family/alone, go for a walk, work out, have coffee, cook good food, clean or whatever you can think of. I promise you that you will feel great after a day without connection. HUGS, time for me to start with the big pile of laundry… <3

3 reaktioner på “PODCAST EPISODE AND ONE CHALLENGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.