SEASHELLS AND DESERTED BEACHES

Stormy weather and seashells on deserted beaches. <3

God morgon hjärtan! <3 Vilken lugn helg vi har haft, så himla skönt. Vi har fikat, promenerat, kollat dokumentärer (kolla Fyre på Netflix, så intressant!) och ätit god mat och alldeles för mycket godsaker haha! Imorse bestämde jag mig för att gå på min morgonprommis som jag inte gjort sedan jag kom hem, och det var så skönt. Nu är det bara ett träningspass som jag behöver dra mig till, jag vet hur mycket bättre jag mår efter ett träningspass men när man inte tränat på länge så är det alltid så jobbigt. Hur osmart får man bli? Jag vet att jag mår bättre efter men det känns för jobbigt att träna haha! Träningen vi har gjort senaste tiden är surfing, och that’s it. Vi har gått promenader på såna här öar också, men öarna var väldigt små. ;-) På den här lilla sandbanken så fanns det så många fina snäckor, jag ville ta med mig alla hem. Jag lämnade kvar alla dock, har för mig att man inte ska ta med sig snäckor från stränder/öar. Någon som vet om det stämmer? Jag har ju köpt halsband med snäckor tex. Nu ska jag ta mig till gymmet i vår byggnad (ni förstår hur lat jag är, vi har tom ett gym i vår byggnad…) och pusha mig själv, efter det ska jag äntligen ta tag i min mail… It’s about time, haha! PUSS <3

//Good morning loves! <3 We’ve had such a calm weekend, felt so food. We’ve been out for “fika”, walks, watched documentaries (watch Fyre on netflix, so interesting!) and we’ve had good food and way too many sweets haha! This morning I decided to go for my morning walk that I haven’t been out for since I came home, and it was so good. Now I just have to push myself to go for a workout, I know how much better I will feel after a workout but when you haven’t done it in a long time it’s always tough. How dumb can someone be? I know that it will make me feel better but it feels too tough to workout haha! The only training we’ve done lately is surfing, and that’s it. We been on a few walks on islands like this, but the islands were very small. ;-) On this little sand bank it was so many seashells, I wanted to bring all of them home. I left them all there though, I’ve heard that you shouldn’t bring seashells from beaches/islands. Anyone knows if that’s true? I mean I’ve bought necklaces with seashells for example. Now I’m gonna drag myself to the gym in our building (you can understand the laziness, we even have a gym in our building…) and push myself, after that it’s finally time to open my email… It’s about time, haha! HUGS <3

9 reaktioner på “SEASHELLS AND DESERTED BEACHES”

 • Carmelatte says:

  Janni, I absolutely love your exotic features <3 makes the winter less painful…

  http://carmelatte.co

 • Caloveline says:

  Omg vad fin baddräkt! Jag tror det beror på vilket ställe i världen man är, vet att man inte får ta lava stenar med sig
  http://Www.caloveline.com

 • Linda says:

  Hei, man skal ikke ta med seg skjell (seashells) og andre ting (feks koraller) fra stranden, så det stemmer- det blir brukt som bolig av feks eremittkreps – tror du sa edderkopp i en vlog ;) Har ikke alltid vært flink til det selv og har noen skjell hjemme, men det er det slutt på- when you know better, you do better. Gleder meg til dere lanserer badetøyet deres

 • Linda says:

  I Thailand är det förbjudet och du kan få böter om du tar med ngt sånt hem.

 • Eva says:

  the water looks so blue it looks unreal! not sure about the shells tho- maybe its so you don’t disturb the natural eco-system of a beach? I’ve heard these shells are homes to tiny beach crabs for example ;)

  http://www.evakapsta.com

 • Petra says:

  Så snygg baddräkt! 😄

 • Johanna says:

  Du borde ta mer sensuella/sexuella bilder i bikini osv… tror följare hade uppskattat det…

 • Anna says:

  Vad tyckte du om Fyre då? Hade varit intressant att höra din åsikt. Tycker du att de influncers som gjorde reklam för festivalen har del i ansvaret? Eller är det bara Billy som är skyldig?

Leave a Reply

Your email address will not be published.