THE FUNNIEST PODCAST EPISODE

New podcast epidsode online – search for “two of a kind” where you can find podcasts!

God morgon hjärtan och Glad Påsk! <3 Hoppas ni blir bortskämda med massa påskägg och god mat hela helgen. :-) När ni är mätta och belåtna så kan ni lägga er i soffan och lyssna på våran podd, ett nytt avsnitt kom ut igår. Jag skulle nog säga att det är vårt roligaste avsnitt hittills, herregud vad vi skrattade haha! Jag hade galen energi vilket gjorde att jag var lite extra bubblig. ;-) Vi pratar veckan som gått, lite påsk och sen körde vi “most likely to” vilket var väldigt roligt. Ni hittar det där poddar finns, sök bara på “Two of a kind”. Det är lite molnigt här idag så vi får se om vi drar ut i backen och åker eller om vi satsar på lite mer längd. Vi har precis ätit en stor frukost här så nu ska vi bestämma oss! Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek och påsk-pussar! <3

//Good morning loves and Happy Easter! <3 Hope you’re all getting spoiled with lots of easter eggs and good food all weekend. :-) When you’re full and pleased you can lay down on the couch and listen to our podcast, a new episode went live yesterday. I would say that it’s our funniest episode so far, we laughed so much haha! I had crazy energy which made me extra bubbly. ;-) We’re talking about the week, some Easter and then we did “most likely to” which was very funny. You can find it wherever you find podcast, just search for “Two of a kind”. It’s pretty cloudy here today so we’ll see if we’re gonna head out on the slope or if we’re going for some more cross country skiing. We just had a huge breakfast so now we’re gonna decide what to do! Hope you’re gonna have a great day, lots of love and Easter kisses! <3

7 reaktioner på “THE FUNNIEST PODCAST EPISODE”

 • Anonymous says:

  Question for your next Q&A;
  Do you believe in God? Which religion are you??

 • Sara says:

  Hej!

  Jag lyssnar inte på er podcast, men skulle gärna göra det om ni pratade om vettiga saker såsom
  Miljöhot, rasism, fattigdom, krig osv. Det blir nästan provocerande att exempelvis resa så mycket som DJ gör, och bara skita i att belysa det. Du kanske har märkt av ökat krav på influensers, att tänka över hur man tar jorden för givet. Hade varit super om du tog upp detta, då hotet är extremt och försödande. Du har faktiskt ett ansvar, även om det är obekvämt.

  Mvh

  • Johanna says:

   Men vänta nu Sara, hur kan du tro dig veta vad de tar upp och inte i deras pod om du inte lyssnat på den? Tänk en gång till, gör om gör rätt, tänk innan du skriver och hör av dig sen, Med vänlig hälsning :)

  • janni says:

   Just Miljön har vi pratat en hel del om, så lyssna gärna på podden innan du ber mig prata om något! :-) Kram!

 • Keidi says:

  Hey!
  I totally understand why you make podcasts in swedish. But it’s still sad that I can’t listen to them. So I just wanted to say that I am waiting these posts about podcasts in english you promised in other blogposts. :)
  Have a nice day!

 • FILIPPA says:

  Ååh måste lyssna på avsnittet!! Låter ju superkul! <3
  https://nouw.com/filippaml

Leave a Reply

Your email address will not be published.