ALMOST TOO CLOSE

We got to watch the practice in the Mercedes pit, see the garage and how everyone was working during pit stops. So cool but SO loud, haha!

God morgon babes! Idag drar det igång här i Monaco, det är dags för kvalet i F1-racet! Så spännande! Jag är så kluven, vet faktiskt inte vem jag hejar på efter vi var i Mercedes-depån i torsdags… Haha! Vi har ju kollat på F1 här i Monaco i 4-5 år nu men aldrig varit i depån, efter jag sett Drive to survive-serien så har jag bara känt att det är något jag måste få göra. Jag kunde inte drömma om att vi skulle få göra det redan i år, hehe! Det är allt tack vare vår vän Paul som jobbar som fotograf för teamet. Vi fick se bilarna nära, vi fick se hur många det faktiskt var som jobbade i varje team (så många!) och vi fick se hur många som ville fota när Lewis Hamilton (föraren) kom ut och sa hej. Galet! När träningen skulle dra igång fick vi gå upp en våning och kolla därifrån, det var så häftigt. Ljudnivån var galen (önskade att jag hade öronproppar haha) och det var riktigt häftigt att se rakt ovanifrån när dom övade pitstops och bytte däck på några sekunder. Otroligt glad för att jag fick se det och nu är jag om möjligt ännu mer peppad på helgen. Vi ska snart röra oss bortåt, jag vloggar i helgen så ni får hänga med. :-) PUSS <3

//Good morning babes! Today it all starts here in Monaco, it’s time for the qualifications in the F1 race! So exciting! I’m so torn, I actually don’t know who I’m cheering for after we were in the Mercedes pit on thursday… Haha! We’ve watched the F1 here in Monaco for 4-5 years now but we’ve never been in the pit, after I saw the Drive to Survive serie I just felt that that was something I had to do. I couldn’t dream about doing it this year already, hehe! It’s all thanks to our friend Paul who works as the photographer for the team. We got to see close ups of the cars, we got to see how many people actually worked in each team (insane!) and we got to see how many that wanted to take photos when Lewis Hamilton (the driver) came out to say hi. Crazy! When the practice was about to start we walked up one floor to watch it from there, it was so cool. The sound level was crazy (wish I had ear plugs haha) and it was so cool to see straight from above when they practiced pit stops and changed tires in a few seconds. I’m incredibly happy that I got to see it and now I’m even more excited for the weekend which I didn’t think was possible. We’re soon heading over there, I will vlog this weekend so you get to come along. :-) HUGS <3

8 reaktioner på “ALMOST TOO CLOSE”

 • That’s so cool! I can’t wait to watch the race this weekend :)
  https://www.thoughtsinstyle.com/

 • Helena says:

  Man fattar verkligen inte hur högt det låter i verkligheten innan man hört det. Och även när man hört det är det nästan som en chock varje gång någon åker förbi! Vi såg första recet i Abu Dhabi, 2009. Hade som tur var köpt biljetter där det fanns både läktare och ett inglasat tittområde med buffe osv, så vi satt mest inomhus. Utomhus med öronproppar var olidligt!

 • tony carroll says:

  Ohhhh Wow!!!! Toppen Toppen It looksso so good noisey I Know but Brilliant I cannot wait for Jon and your Vlogs with lotsa GP Bits In So Enjoy Quali today And race tomorrow!!! But don’t sit on a Boat Get In the greand stand or ras-cass last corner if possible!! Hej sa Lange Jag kan Inte vanta till Nxt Vlog And blog PIX Halsa Jon Kramar Tc uk xxx

 • Anonymous says:

  Åh jag såg träningen där för sex år sedan inne hos McLarens pitwall ovanför pit lane inför Monacos GP. Visst låter det men det hör till!

 • tony carroll says:

  Hejsan !!Janni God morron Sondag Frukost** Du!! Don’t Forget You and Jon Just gotta Get in ya Vlogs Lotsa Monaco Gp Coverage of you guys enjoying It all Ive been looking forward to It .. Last yers Was Brilliant/toppen So This yeaes Just got to Top it ** right ?/ ha der sa Jatte bra Ciao Och Kramar tc uk xxx

 • Emilia says:

  Vart är din byxdress ifrån? Så fin!!

 • Anna says:

  Så fina bilder! Har också blivit hooked på F1 efter serien du tipsade om. En vacker dag vill jag också se ett lopp i Monaco, men fick nöja mig med datorn igår haha.
  Förresten, vet du någon bra blomstermarknad/butik (som Hötorget i Stockholm kanske) i Marbella eller runt på Costa del sol. Vi ska gifta oss där om 2 veckor och jag har lite panik för att jag inte hittar någon.
  Tack för en underbar blogg. Xx.

 • Not very numerous individuals would really consider this the way you simply did.

Leave a Reply

Your email address will not be published.