LINEN

 

Marville Road dress/ Valerie earring/ Polène bag/ Inuikii shoes

Hej hjärtan! Vi lyxar på här borta nu när Mira är på besök. Vi startade dagen med pilates (wow vad skönt det är att köra direkt på morgonen, måste börja göra det oftare!) och efter frukost åkte vi och gjorde pedikyr. Det är något jag älskar! Jag njuter när dom filar under fötterna, så konstig haha! Anyways, efter det gick vi och kollade lite butiker och avslutade med en lunch på Fresh Food Café. Det blev en superfood salad (jag försöker få i mig massa nyttigt till både mig och bebis, tänkte skriva mer om hur jag äter och tränar framöver!), deras sallader är så matiga så vi åkte hem igen mätta och belåtna. Nu ligger Mira vid poolen men jag ville kika in här och önska er en fin fredag! Här kommer min safari-look jag hade på mig igår. Den här klänningen är egentligen en kortare topp men jag tog några storlekar större så den blev som en klänning. Jag älskar linne-tyg och tycker det är så fint på sommaren! Nu ska jag joina Mira ute vid poolen, PUSS och massa massa kärlek! <3

//Hey loves! We’re treating ourselves over here now when Mira is visiting. We started the day with pilates (wow it’s nice to do it straight away in the morning, I have to start doing it more often!) and after breakfast we went to do pedicure. That’s something I love! I even enjoy it when they’re using the foot file under the feet, so weird haha! Anyways, after that we checked out some stores and finished with lunch at Fresh Food Café. I had a super food salad (I’m trying to eat lots of healthy things for both me and baby, I’m planning to write more about how I eat and train soon!), their salads are very big and filling so we went back home full and satisfied. Now Mira is laying by the pool and I just wanted to check in here and wish you all a great friday! Here’s my safari look I wore yesterday. This dress is actually a shorter top but I went up a few sizes so I could wear it as a dress. I love linen and I think it’s so cute during summer! Now I’m gonna join Mira out by the pool, HUGS and lots of love! <3

15 reaktioner på “LINEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.