HOW I FOUND OUT I WAS PREGNANT + TELLING JON

How I looked when I actually found out I was pregnant, how I told Jon and our close family. <3

Hej hjärtan! <3 Hoppas ni mår bra! Nu är det dags för min favoritvideo, jag vet inte hur många jag kollat på sedan jag själv fick reda på att jag var gravid. Tycker det är ett så fint ögonblick. Jag velade verkligen fram och tillbaka om jag skulle posta eller inte, kändes verkligen lite för privat för mig men sen tänkte jag äh! Jag kommer ha den här videon sparad på ett annat sätt när jag har den på youtube och jag vet själv hur mycket jag älskade att se dessa videos så jag tänkte why not. :-) När jag köpte graviditetstestet så var jag så nervös när jag hade kissat på det (man väntar 2-3 minuter, så långa minuter haha) så kameran åkte upp och jag fick med min reaktion. Helt sjukt. Jag trodde ju inte ens att jag skulle få “positivt” på stickan. Ja ni får ju se min chock, haha! Filmade även när jag gav det till Jon och även när vi berättade för vår närmsta familj. <3 Hoppas ni gillar den! Säg gärna vad ni vill att jag skriver om framöver, jag kommer köra “vecka för vecka” uppdateringar och lite vloggar där jag pratar om hur jag mår osv. Tänker om ni har några andra idéer! :-) PUSS och massa kärlek! <3

//Hey loves! <3 Hope you’re feeling great! Now it’s time for my favorite video, I don’t know how many I’ve seen since I found out I was pregnant. I think it’s such a beautiful moment. I was really debating if I would post it or not, it felt a bit too private for me but then I though whatever! I will have this video saved in a different way when I’ve posted it on youtube and I know how much I loved to watched these videos so I thought why not. :-) When I bought the pregnancy test I was so nervous after peeing on it (you wait for 2-3 minutes, super long minutes haha) so the camera went up and I actually got my reaction. Crazy. I didn’t think I would get “positive” on it. Well you will see how shocked I got, haha! I also filmed when I gave it to Jon and also when we told our closest family. <3 Hope you like it! Please let me know what you want to read about ahead, I will do the weekly updates and some vlogs where I talk about how I feel etc. I was thinking if you have any other ideas! :-) HUGS and lots of love! <3

28 reaktioner på “HOW I FOUND OUT I WAS PREGNANT + TELLING JON”

 • maria says:

  did you watch kenzas video (how she told everyone) ? :) i cried when i watched it. i also wonder did or do (now afterwards when you found out about your pregnancy) read kenzas pregancy posts/updates?
  yours seem similar to hers so i just wonder if you got some inspo from her (which i would have done as well, even kenza said she copied some inspo from victoria for example…)
  i am just curious if you read kenzas blog/follow her a bit during her pregancy or not at all :)

  btw i read a swedsih comment in the other post about you getting pregant because kenza is and therefor you got pregnant because she is your
  competitor or whatever…i dont mean or say that with my post haha just so you understand

 • Hanna says:

  OMG I cried watching this! When you tell your mom was the cutest moment!!!! :) MORE VIDEOS OF EVERYTHING! Sorry for caps, to excited hehe

 • Sofia says:

  Åå vad fin video! Jag önskar så att jag hade filmat när jag fick reda på att jag väntade barn och berättade för min kille. Hade varit ett fint minne att spara. :) Tack för att du delar! < 3

 • Vendela says:

  Ooo this are my favorite videos to watch! Thanks for sharing hun! So emotional! Xxx

 • Cynthia says:

  Thanks for sharing such a personal moment. You look so happy and gorgeous!

 • Hyyperlic says:

  Nice Video!

 • Wendy says:

  OMG, I love it!!! I’m even shaking and nervous for you.. Haha it’s so strange to really feel like I know you guys and also weird that I’m so extremely happy for you! But I am!! Thank you for sharing and again congratulations! Love, Wendy

 • Marlies says:

  Sooo beautiful ! ,maybe.. i did cried :’) thanks for sharing <3

 • Erika says:

  Underbar video! Tårarna rinner! :-)

 • Erin says:

  Vad fin video! Glad att du delar <3

 • Therese says:

  Tack för att du delar med dig<3 Så fantastiskt fina reaktioner, och så kul för er att ha allt sparat på film :)

 • Emilie says:

  Loved loved loved it!!! Aalll good wishes for you, Jon and the baby ❤️

 • Alexandra says:

  Thank you so much, baby for sharing with us <3
  Such a beautiful and happy family video Janni <3
  Thihi, but, once again, it sounds that Janni is saying “there HE is”… (11:21)
  Bless you all <3

 • Elin says:

  Alltså din mamma, jag grät floder när jag såg det <3
  Fint att spara sånt där, tyckte du gjorde en jättebra video. Den var personlig (och privat) men på en bra nivå :-)

 • Simone says:

  Janni, I absolutely LOVE this video, thank you so much for sharing it!
  Your mum’s reaction is just the sweetest and Jon is so totally confused, haha :D
  Can’t wait for more news and updates <3

  Simone**

 • Eleonore says:

  Shoot Janni! Så roligt och se! Vill ju läsa allt haha :) Allt från hur du mår, dina känslor osv =) <3

 • tony carroll says:

  Hejj Hopp Varldens Basta Mama!!!! Du!! listen its late uk Mandag Kvall But I saved this Vlog above to watch efter Min Mat** ikval Can I say How nice for you and Jon to share The real moment!!! It happened no1 and sharing all the family And friends Suprises when you told them too It was Very Very Thoughfull Of You Both. Your Mums Face”!!!! Haha Anyways Just had To Message and say tackar!!! Skot om Dig Och ha super Kul Vecka Kram tc uk xxx

 • Rebecca says:

  Åh så så så så fint!! Ditt leende när Jon öppnar presenten är bara så underbart ❤️ Stort grattis till er!

 • Rebecka says:

  Sån härlig video! Grattis till er! Tack för att du delar <3

 • Jonna says:

  Wow så fin video!! Har en dotter på 7 månader och kommer ihåg dessa ögonblick att få berätta för familjen så väl <3 nu ska jag torka tårarna här!! Haha. Ska bli kul att följa graviditeten! Stor kram till er <3

 • Hannah says:

  Hey Janni, I never commented on any blog post, but I read your blog since years. I really enjoyed watching the video and I just felt like telling you that. Su cute and emotional at the same time. I just wanted so say I wish you all the best: especially health and happiness.. It is so weird telling this to someone I just know through social media, but when you share such an emotional and private moment with us, I think you don’t mind, getting these wishes from somebody you don’t know at all :).

 • lisa says:

  Så fint! Tack för att du delar med dig. <3<3

 • Mireia says:

  Aww these videos are beautiful memories!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Daniela says:

  Det var så roligt att se den här videon och få se din och allas reaktioner. Jag blev rörd till tårar! Tack för att du delade med dig av den!

 • Annika says:

  Vilka härliga filmer med glada miner!! Hoppas att du fortsätter att må bra under graviditeten. Kan inte bli annat än sötaste bebisen vi skådat. <3

 • anna says:

  Grattis till er båda =) Kan inte hålla tillbaka tårarna när jag ser allas reaktioner.

 • Sandra says:

  So cool! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.