FRIDAY THROUGH MY PHONE

Att få starta min morgon med den här utsikten när jag är ute på promenad är magi. Jag går ca 45 minuter nästan varje morgon och älskar det, jag hoppas jag kan fortsätta med det långt in i graviditeten utan att bli för anfådd eller få ont. So far so good! ;-)

//To start my morning with this view when I’m out for a walk is magical. I walk for about 45 minutes almost every morning and I love it, I hope I can continue to do it all the way in my pregnancy without getting too tired or be in pain. So far so good! ;-)

Jon och jag åkte och åt en acaibowl till mini lunch/mellis (åt som två små luncher igår istället haha), och det var lika gott som vanligt. Har inte varit där på typ 2 veckor så det var på tiden. :-)

//Jon and I went to eat an acai bowl for mini lunch/snack (I had two small lunches yesterday instead haha), and it was just as good as always. Haven’t been there in like 2 weeks so it was about time. :-)

En acai och en morots/ingefära-juice. Mumma! Jag hade på mig en bikini och kjol från By Malina.

//An acai and a carrot/ginger juice. Yum! I wore a bikini and a skirt from By Malina.

Efter det åkte vi till garden center för att leta efter lite mer palmer eftersom vi gjort om hela infarten hemma. Den borde bli klar snart och det blir SÅ fint! Man har ju knappt kunnat köra in bilar där pga lutningen och så var väggen brun (Jon valde det, inte jag…) så det är ändrat nu. Ska visa er när det är klart! :D

//After that we went to the Garden center to look for some more palm trees since we’ve renovated the entire entrance at home. It should be done soon and it looks SO good! You couldn’t really drive any cars down to us because of the angle of the road and the wall was brown (Jon chose that, not me…) so now that’s changed. I will show you when it’s done! :D

Palmer är nog vår dyraste shoppingutgift, satan vad dyrt det är men satan vad fint det blir. Så värt varenda krona, haha! ;-) Här letar vi efter den perfekta palmen… Inte lätt att hitta!

//Palm trees are probably our most expensive shopping expense, it’s so freaking expensive but it makes it look so freaking good. Worth every cent, haha! ;-) Here we’re looking for the perfect palm tree… Not easy to find!

Jag började kolla på lite kaktusar (älskar stora kaktusar) men då sa Jon “det är väl inte så smart nu när vi har en bebis på g?” vilket han har helt rätt i. Vi letar efter några plantor att ha i markhöjd ute vid entrén och om vi kör på kaktus så finns ju risk för att bebisen ska röra där när den blir lite äldre. Jon blev där och då dad of the year, haha! ;-) Efter det åkte vi och tog en massage (min första gravidmassage – the dream!) och sen avslutade vi med middag på Burger Bar. Sötpotatispommes med chili-mayo. <3 Hoppas ni har en fin helg babes, massa kärlek!

//I started looking for some cacti (I love big cacti) but then Jon said “that’s probably not that smart now when we have a baby on the way?” which he was totally right about. We’re looking for plants to have on the ground by the entrance and if we go for cacti there’s a risk for the baby to touch it when the baby gets older. Jon became dad of the year then and there, haha! ;-) After that we went for a massage (my first pregnancy massage – the dream!) and then we finished with dinner at Burger Bar. Sweet potato fries with chili mayo. <3 Hope you’re having a great weekend babes, lots of love!

9 reaktioner på “FRIDAY THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.