MARBELLA DAYS

Hej babes! Jag tänkte att vi kunde göra en liten throwback till våra senaste dagar. Vi har strosat runt i hamnen och kollat båtar! :-)

//Hey babes! I thought we could do a little throwback from our last few days. We’ve been strolling around in the port to check out boats! :-)

Maddie har kommit hit så jag har visat henne mitt favvo-acaibowl ställe. MUMMA!

//Maddie has arrived here so I’ve showed her my favorite acai bowl place. YUM!

Jag har börjat beställa deras chunky bowl nu, byter från superfood bowl eftersom jag vill ha jordnötssmör också… ;-)

//I’ve started to order their chunky bowl now, I’m switching from super food bowl since I want peanut butter too… ;-)

Har självklart badat. :-) Var på ultraljud igår (ska berätta mer sen, men allt såg toppen ut!) och doktorn sa att jag var så brun så jag inte skulle sola mer haha! Jag ba “what, oh no I can get way more tanned” men ska nog hålla mig i skuggan mer. Har varit i skugga/sol max en timme om dagen (har alltid ansiktet i skuggan) och blir brun enkelt så det är därför. Mer skugga för mig from nu! :-)

//Of course I’ve been in the pool. :-) We were at an ultra sound yesterday (I’ll tell you more later, but everything looked great!) and the doctor told me I was so tanned so I shouldn’t tan more haha! I was like “what, oh no I can get way more tanned” but I will stay in the shade even more. I’ve been in shade/sun for maximum one hour per day (always my face in the shade) and I get tanned easily so that’s why. More shade for me now though! :-)

Vi har släppt ett nytt poddavsnitt och ingen mindre än Madde har gästat! :D Vi pratar massor om hälsa, kost, träning och vad man ska undvika för att få mer energi och ett hälsosammare liv. Jag tycker avsnittet blev grymt så jag hoppas att ni gillar det! :-)

//We’ve released a new podcast episode and Maddie was a guest! :D We talked about health, food and training which was really interesting. Since it’s in Swedish I will try to write down some of it, but it’s hard since we’re talking so openly about it!

Vi har sett fina solnedgångar. <3 Älskar det här stället så mycket. Hoppas ni får en fin fredag babes, massa kärlek! <3

//We’ve seen some amazing sunsets. <3 I love this place so much. I hope you will have a nice friday babes, lots of love! <3

15 reaktioner på “MARBELLA DAYS”

 • LisaAdriane says:

  Staying in the shade is always good, if you’re tanned or not ;)

  xo
  Lisa – Space and Life Style Blog

 • Jules says:

  Sa läkaren varför du inte skulle vara mer i solen? Risk för pigmentfläckar bara eller risk för bebisen? Är själv gravid och i marbella (=sol) nu!

  • janni says:

   Vet faktiskt inte, frågade inte! Får fråga henne nästan gång! :-) Hade inte pigmentfläckar än så gissar att det kanske är för att det blir varmt för bebisen i magen? Ingen aning men jag lyssnar på min läkare haha! <3

 • Mireia says:

  Those bowls look super yummy!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Keep up hte good work says:

  Ja, var försiktig med dina bruna fläckar Janni, solen är alldeles för stark även i Spanien, du kommer bara att ångra dig när du blir äldre.

  Vill inte vara negativ mot dig, men er senaste podd var…tråkig. Du verkar vara den enda som varit stabil och naturligt sund under hela din uppväxt <3, (precis som undertecknad, kanske därför jag hade så svårt att förstå…) är så trött på alla brudar som är fanatiska med sina kroppar eller maten och måste springa till läkare (!?).Vilket samhälle…sjukt. Men desto viktigare att man försöker vara en bättre förebild.

  • janni says:

   Det var nog inte fläckarna läkaren var orolig för, dom har jag haft sedan jag var liten! ;-) Oj vad tråkigt att höra, jag tyckte det var ett viktigt och bra avsnitt som många kan känna igen sig i. Det är inte lätt att ha en sund inställning till mat/kroppar nu för tiden, det märker man ju när man pratar med folk. Härligt att höra att du har och alltid har haft en sund inställning, det är såklart helt fantastiskt! <3

 • Claudia says:

  I was always (negatively) surprised how you never show any fear of sunbathing eventhough there’s so much warning how dangerous it can be, specially for people who’s skin is naturally really white. Moles and tanned skin is a sign that the skin is trying to fight the sun.
  So definitely listen to your doctor. Not just because you will have less wrinkles (lol) when older if you cut down sunbathing but mostly because of health reasons.

  (Don‘t want to smart ass, but I never noticed that you would write about health-risks sunbathing can invoke, quite the opposite, you have always written you wqnt more tan).

  • janni says:

   Hehe, I think I always write how I just tan for one hour maximum? And that I always use SPF 50! :-) My moles have been there since I was a kid so it’s not from too much sun, but of course I should be careful (like everyone else) which I am. My skin easily get tanned though but I still always use spf. :-) Xx

 • Mariya says:

  Those chunky bowls look delicious!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com

 • Linn says:

  SÅ himla bra pod!! TACK, fick mig vekrligen att tänka om. Kul med en gäst även om Du och Mickis är så himla härliga!

  • Anna says:

   Hej Janni! Brukar inte läsa din blogg men sen jag såg på insta att vi är nästan lika långt gångna (har bf 19/11) har jag kikat in här ibland. Kul att följa. :) Först vill jag säga stort grattis till er. Sen till min fråga. Har jag missförstått eller har ni inte gjort väldigt många ultraljud? Är de annorlunda i Spanien mot Sverige där man bara blir erbjuden KUB och RUL? Kram

   • janni says:

    Ja men vad kul, grattis till dig!! :-) <3 Ja alltså här går man en gång var 5e vecka ungefär. :-) Så tror det är annorlunda, men jag har privat försäkring också så jag betalar för varje besök. Kram! <3

  • janni says:

   Men vad härligt att höra!! :D Tack och KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published.