Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:26 | August 27, 2019

PREGNANCY WEEK 28

Week 28
Days left: 84
Weight: + 7kg

Bebis status: Han är nu ca 34 cm lång och väger ca 1,4 kilo. Hjärnan och dom inre organen fortsätter att utvecklas och han lägger på sig mer vikt. Det finns inte lika mycket plats att röra sig på nu, men han fortsätter sparka som en galning. ;-) Vi var på ultraljud denna vecka och hon sa att hon trodde att han skulle bli lång och väga mellan 3,1-3,5 kilo när han kommer. <3 Hon sa också “hoppas han är lugnare på utsidan”… Hahaha!

Min status: Jag har mått bra men varit trött denna vecka, känner att jag behöver vila oftare. Har också känt av hur det är att vara en väldigt varm person, haha! Jag kan gå från att vara helt normal till att få en värmeslag-attack, inte kul. Gissar att det är alla hormoner och kanske extrakilon som gör det? Ingen aning men jobbigt är det iallafall, hade ju hoppats på lite svalare väder men så kommer man till Sthlm och det är fortfarande sommar. Glad över att fortfarande må så bra dock!

Cravings: Behövde verkligen fundera på den här, och insåg att jag ätit yoghurt med granola två ggr om dagen senaste veckan. Så det måste vara det! ;-) Helst sojayoghurt med vaniljsmak.

Baby’s status: He’s now 34 cm long and weighs around 1,4 kilos. The brain and the inner organs are still developing and he’s putting on more weight. There’s not as much space to move around, but he’s kicking like crazy. ;-) We went for an ultra sound this week and she thought he was going to be a long baby and weigh around 3,1-3,5 kilos when he arrives. <3 She also said “I hope he’s calmer on the outside”… Hahaha!

My status: I’ve been feeling good but I’ve been tired this week, I feel that I need to nap more. I’ve also felt how it is to be a very warm person, haha! I’ve gotten from being completely normal to getting a heat wave attack, not that fun. I guess it’s all the hormones and maybe the extra kilos that does it? No idea but it’s not nice anyhow, I was hoping for colder weather and then I arrived to Sthlm and it’s still summer. Happy to still feel good though!

Cravings: I really had to think about this one, and realized I’ve had yoghurt and granola twice a day the last week. So it has to be that! ;-) Preferably soy yoghurt with vanilla flavor. 


14 kommentarer14 kommentarer om “PREGNANCY WEEK 28”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei fra Norge! 😁 Jeg har sett alt av deg på YouTube, og ser nå på Jon sine, hehe! I like! 😁 Dere er mye sosiale. Liker du ikke mye alene tid? Klem!

  Reply
 • I love these updates! It’s so nice to read how the baby is developing and that you are doing so well. Sending you strength and love from the Netherlands!

  Reply
 • Wow, I´m so excited for you!

  Reply
 • Skönt att höra att Du fortfarande mår så bra Bella <3

  Men, vad händer i Madrid Spanien egentligen? Hoppas vädret är bättre vid ert spanska hus?
  "INTENSE severe hailstorm in Madrid, Spain this evening, August 26th!"
  https://twitter.com/severeweatherEU/status/1166046399156424704

  Reply
 • Thanks for Sharing such an amazing blog…
  Keep Sharing!!!

  XIPHIAS can help you to get your own Monaco Visa with 100% success rate. We are the best Monaco Immigration visa consultants across the globe.

  Reply
 • Önskar dig och Jon all lycka!

  Reply
 • One of the worst blog updates in history of all bloggers.

  Reply
 • You look stunning!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/why-you-shouldnt-settle-for-less/

  Reply
 • Vad skönt att du fortfarande mår bra och så himla fin du är! <3

  Reply
 • Wow 28 weeks already! It’s going by so quick.
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • You look so strong, healthy and beautiful. Love to read these updates! Amazing how relaxed you are with everything you do in life. You and Jon already motivated me 1,5 year ago to move to Spain (Barcelona) from the Netherlands. Best choice ever. Nice to read your positive and relaxed experiences from your pregnancy, the hormones, cravings, changes in the body and everything which is involved in this process. Makes it a bit less scary!

  Reply
 • När jag va i samma vecka som dig så var min son också ek galning i magen sparkade hela nätterna och sov på dagarna bara några få sparkar men annars gaalning all the time 😂 och glöm de att han är lugn nu, benen har gått i ett senaste 5 månaderna. Önskar all lycka till er och fortsätt blogga så mysigt att bryta av från allt annat och läsa din blogg. Blir lugn i själen!

  Reply
 • Incredible service from the most delightful and professional people. Best Immigration Consultant in Dubai

  Reply
 • This blog is very interesting & thank you for sharing with us. Canadians Immigration Consultant in Dubai

  Reply