BACK TO LIFE

How I looked the day before the worst stomach flu/food poisoning… Make up by BeautyPami!

Hej hjärtan! Vilka 24 sista timmar det har varit… Hemska! Jag skulle egentligen ligga i en solstol på ett hotell jag drömt om att åka till i Grekland, men jag ligger kvar i hotellsängen i Sthlm. Jag vaknade innan 5 igår morse med den värsta magsjukan/matförgiftningen jag någonsin haft. Visste inte vart jag skulle ta vägen så jag spenderade min dag i sängen, i duschen och badkaret. Inte så kul när man är preggo, I’ll tell you that. Att må illa som aldrig förr och ha någon som har en fest inne i magen är inte optimalt, haha! Jag sov i princip hela dagen igår när jag inte kräktes (sorry för info) och vaknade imorse och lever igen. Mår inte 100% än men 100 gånger bättre än igår. Jag som sällan är sjuk glömmer ju bort hur vidrigt det är, allt man önskar är att få må bra. Nu får vi se om vi kommer iväg till Grekland eller om vi åker direkt hem till Monaco, först ska jag bli frisk så jag kan resa och inte smitta massa andra folk om det nu var magsjuka… Hoppas ni mår bra iallfall babes, hörs när jag mår bättre! <3

//Hey loves! I’ve had a few intense 24 hours… Terrible! I was supposed to be in a sunbed at a hotel I’ve been dreaming about going to in Greece, but I’m still in the hotel bed in Sthlm. I woke up before 5 yesterday morning with the worst stomach flu/food poisoning I’ve ever had. I didn’t know what to do so I spent my day in bed, in the shower and bathtub. Not super fun when you’re pregnant, I’ll tell you that. To feel sick like never before and then someone is having a party in your stomach is not ideal, haha! I slept most of the day yesterday when I didn’t puke (sorry for info) and woke up this morning alive again. I don’t feel 100% but 100 times better than yesterday. For me who’s almost never sick I’ve forgotten how painful it is, all you wish for is to feel good again. Now we’ll see if we will get to Greece or if we’re going straight home to Monaco, first I have to recover so I can travel and not give other people whatever I had if it was the stomach flu… Hope you’re feeling great babes, talk to you when I feel better! <3

10 reaktioner på “BACK TO LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.