FEELING FRESH AS A NEW MOM!

Video in collaboration with Dyson.

A new vlog from a day here, a lot of Leon too! <3 I also show how I use the Dyson Airwrap!

God morgon babes! <3 Dags för en ny vlogg! Wow, så många videos nu. Måste ju komma in i det, haha! Jag har fått så många frågor hur jag använder min Dyson Airwrap efter mitt samarbete med Dyson på stories, så i den här vloggen visar jag det. Det är också en vanlig vlogg där ni får hänga med på en dag här i Marbella, och Leon är såklart the star of the video haha! Min lilla sötnos börjar bli stor. Hoppas ni gillar vloggen! Jag ska försöka vlogga idag när mamma och Mickis är här, och det är galet väder (spöregn och åska) så vi kommer nog mest hänga hemma och såna vloggar gillar ni ju. ;-) PUSS! <3

//Good morning babes! <3 Time for a new vlog! Wow, so many videos now. I have to get in to it, haha! I’ve gotten so many questions about how I use my Dyson Airwrap after my collaboration with Dyson on stories, so in this vlog I show it. It’s also a regular vlog where you get to hang with us for a day here in Marbella, and Leon is of course the star of the video haha! My little cutie is getting big. Hope you like the vlog! I will try to vlog today when my mom and Mickis is here, the weather is crazy (rain and thunder) so we’ll probably hang at home most of the day and those vlogs you seem to like. ;-) HUGS! <3

11 reaktioner på “FEELING FRESH AS A NEW MOM!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.