VERY BASIC

Gina Tricot top (similar here!)/ Old pair of denims (similar here!)/ Vintage Fendi bag/ Nelly shoes (here!)

Hej babes! <3 Hoppas ni mår strålande! Det gör jag, fick nämligen äta frulle i vår nya soffa vi beställt och väntat på i typ 1,5 månad! Ska visa er, måste bara fota den. :-) Det var dags, vår soffa var faktiskt inte alls speciellt skön nu när jag jämför med den nya… Haha! Anyways, här kommer en väldigt basic look. Tydligen min melodi just nu. Dags för lite färgglada looks igen dock, saknar det och nu när sommaren är på g så blir jag mer och mer sugen. :-) Måste bara slå ett slag för den här väskan igen, så otroligt kul att shoppa vintage! Man hittar grejer som inte finns någon annanstans och det känns ändå lite kul att den här väskan har en historia. Tänk vad glad någon var när det köpte den första gången. Kul att tänka så! Nu – dricka kaffe, gosa med Leon innan han ska sova igen och sen träna. Tränar måndagar, ons och fredagar och det är perfekt tycker jag! PUSS <3

//Hey babes! <3 Hope you’re feeling great! I do, I got to have breakfast in our new couch we ordered and waited for for about 1,5 month! I’ll show you, I just have to take a photo of it. :-) It was time, the couch we had wasn’t that comfy when I compare it to our new one… Haha! Anyways, here’s a very basic look. Apparently that’s my vibe right now. Time for some colorful looks again though, I miss it and now when summer is on the way I feel like it even more. :-) I just have to highlight this bag again, so much fun to shop vintage! You find things you can’t find anywhere else and it feels a bit more fun when the bag have some history. Think about how happy someone was when they bought it for the first time. Fun to think that way! Now – drink coffee, cuddle with Leon before his nap and then work out. I train monday’s, wednesday’s and friday’s and it’s perfect according to me! HUGS <3

9 reaktioner på “VERY BASIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.