DRINKS

a423de8cac0af36692d85c83d648b443
    
92f8ae9b1958cc7fd092c5c8a268fd73
e8b39dfde561f914db8ab4776ac1274e

We haven’t been out one night, just had drinks in the different hotel bars.

Vi åker den konstigaste bilen här på Gumball, ingen förstår riktigt hur jobbigt det är inne i den där bilen. Det finns ingen AC så är det varmt ute så blir det hysteriskt varmt där inne, sen får man hålla i sig i princip hela dagen för att det skakar en del. Så just festandet har det gått sådär med för oss, att gå på nattklubb och sen sitta bakis i bilen finns inte på kartan! ;-) Vi har mest druckit drinkar på hotellbarerna och haft superkul iallafall! Ikväll blir det ju Barcelona och sista resan imorgon så vi får se vad som händer ikväll. Hörs imorgon, puss på er finisar! <3

//We’re driving the weirdest car on Gumball, no one can really understand how hard it is inside that car. There’s no AC so when it’s warm out it’s crazy warm inside, then you get to hold on to something most of the time since the car is pretty shaky. So we haven’t been that good on the party-part, to go out on a night club and then be hungover in the car is just not something you want! ;-) We’ve just had drinks in the hotel bars and had a great time! Tonight we’re in Barcelona and we have the last trip tomorrow so we’ll see what happens tonight. Talk to you tomorrow, hugs babes! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.