RAGDOLL LA

5c43f449daa5f419be68514b3fa558cf

Meow shirt from Ragdoll LA here! Shorts here!Anine Bing glasses/ Nike shoes/ Balenciaga bag

Eftersom vi inte har haft någon tid att fota outfits den här veckan så får ni en jag fotade med Ragdoll LA när vi var i LA för ett tag sen. Älskar deras kläder vilket ni säkert märkt, så otroligt sköna och snygga på samma gång. :-) Nu efter den här galna resan kommer vi ha tid att fota lite annat än bilar igen, men hoppas ni har tyckt att det har varit kul att hänga med lite på Gumball. :-) Puss, hörs på Ibiza! <3

//Since we haven’t had time to shoot some outfits this week you get one I did with Ragdoll LA when I was in LA a while ago. Really love their stuff which I’m sure you already know, so comfy and nice at the same time. :-) Now after this crazy trip we’ll have time to shoot some other things instead of just cars, but I hope you think it was fun to join a bit on Gumball. :-) Hugs, talk to you in Ibiza! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.