BCN – IBZ

45b343f494634d1eb9d59eac730fed04
   
fe2f4346ab8bc1206fd150d556090de7

Last drive of this years gumball, from Barcelona to Ibiza!

God morgon!! Jaa, det är faktiskt morgon för mig haha! Äntligen fick vi sova ut, har varit en hektisk vecka och helt fantastisk. Igår började vi i Barcelona och det var väldigt fina vägar men det var garanterat den varmaste dagen den här veckan. Svetten rann! Vi blev stoppade vid varje tull av olika anledningar så resan tog mycket längre tid än planerat. ;-) Väl framme på färjan somnade jag som en stock, sen helt plötsligt var vi framme på Ibiza! Det har varit en fantastisk vecka och nu har vi 4 dagar kvar här på Ibiza. Nu sitter jag vid poolen och har precis ätit frukost, ska hoppa i poolen snart. Ha en fin dag, puss på er! <3

//Good morning!! Yes, it’s actually morning for me haha! Finally got to sleep in, have been a hectic week and totally amazing. Yesterday we started in Barcelona and the road was beautiful but it was for sure the warmest day this week, I was so sweaty! We got pulled over by every toll for different reasons so the drive took much longer than we’ve planned. ;-) When we boarded the ferry I fell asleep straight away and then woke up and saw Ibiza! It’s been a fantastic week and now we have 4 more days here in Ibiza. Now I’m by the pool and will soon jump in it, have a great day babes. Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.