FRIENDS AND FAMILY

Last nights cozy dinner at home with family and friends!

Som ni kanske har märkt så äter vi sällan middag ute här, det är så skönt att dra på grillen eller köpa hem mat och äta hemma. Igår kom familjen över så vi var ett stort gäng som fyllde hela matbordet, finns det något mysigare? Det är så sjuuukt varmt nu och har varit de senaste dagarna, svetten rinner hela tiden haha! ;-) Haft en grym dag, nu ska vi kolla Californication igen som är SÅ spännande! Puss på er <3

//You may have noticed that its rare we eat dinner out here, its so cozy to just do some barbecue or buy some food and eat at home. Last night my family came here for dinner so we ended up to being a big group and filled the entire table, is there anything better? Its craaazy warm here and have been the last couple of days, you sweat all the time haha! ;-) Had a great day, now we will watch some Californication, cant wait! Hugs babes <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.