D R I N K

Refreshing drink to have in the morning, afternoon or anytime!

God morgon finisar! Kolla vilken smarrig drink jag gjorde igår, vattenmelon-shake. :-) Det var superlätt, hällde i is i en mixer, delade vattenmelon och slängde ner det också och avslutade med lite citronsaft. Mixa tills det är klart och häll upp i ett fint glas! Det var sjukt varmt just då så den här satt perfekt. Nu ska vi till något vattenfall och kolla, får se om jag vågar hoppa! ;-) Puss! <3

//Good morning babes! I did this yummy drink yesterday, watermelon shake. :-) It was super easy, had ice in a mixer, cut the watermelon and had that in there too and finished it all with some lemon juice. Mix it until its done and use a nice glass to serve it! It was really hot out so this one was perfect. Now were going to some kind of waterfall and will check it out, maybe I dare to jump! ;-) Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.