BENALMÁDENA

Beauitiful day in Benalmádena! Dress from Stradivarius and glasses here!

 

Igår åkte vi som sagt en bit bort till Benalmádena, otroligt kul att se lite nya saker! Det kändes som vi kom till ett helt nytt land, en liten hamn och husen var olika allihop. Kändes nästan som Dubai på något konstigt sätt… ;-) Vi hamnade på en liten restaurang precis vid vattnet och det var riktigt bra och fräsch mat! Efter maten kollade vi runt lite på en mini-marknad men hittade inget mer än lite gulliga mobilskal haha! Värt ett besök om ni är här i Marbella en stund! Nu ska vi iväg på middag, puss! <3

//Yesterday we drove over to Benalmádena, really fun to see some new stuff! It almost felt like we went to a different country, a small port and the houses looked different all of them. Almost felt like Dubai in a weird way… ;-) We ended up on a small restaurant right by the water and the food was really fresh and tasty! After lunch we looked around and found a mini-market but we could only find cute iphone cases haha! Worth a visit if youre around for a while! Time for dinner, hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.