SHADE

My favorite spot, always in the shade!

God morgon! Vet inte vad som händer med internet i det här landet men jag börjar bli lite smått galen haha, bilderna igår tog mig ca 3,5 timme att ladda upp så ni kanske förstår att jag blir lite osugen på att sitta 5 timmar om dagen bara för att ladda upp bilder… ;-) Men men, jag gör mitt bästa haha! Jag har helt fastnat i skuggan, struntar i om jag blir brun nu för det är olidligt varmt. Har hört att det är minst lika varmt i Sverige vilket är kul! Det här är iallafall min nya favoritplats. Ha en skön söndag finisar! <3

//Good morning! Dont know whats really happening with internet in this country but Im starting to get crazy haha, the pics from yesterday took me about 3,5 hours to upload so maybe you understand Im not really in the mood to spend 5 hours to upload pictures… ;-) Well, Im trying my best haha! Ive totally given up the sun and stay in the shade, dont care if I will get tanned because its too hot to handle. This is my new favorite spot. Have a cozy sunday babes! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.