FAMILY ARRIVED

janni-deler-picasso-marbellaDSC_6775
janni-deler-picasso-marbellaDSC_6767
janni-deler-picasso-marbellaDSC_6770
janni-deler-picasso-marbellaDSC_6768
My mom and brother arrived today and we went to lunch in the port at Picasso!

Idag kom min fina mamma och lillebror hit, jag trodde dem skulle komma igår men nu är dem här äntligen. ;-) Vi åkte direkt ner till hamnen och åt lunch på Picasso, bästa stället i hamnen enligt mig. Deras Chicken Oriental sallad är M A G I C! Nu ska vi hoppa i poolen och sola lite, ikväll blir det tapas här hemma. Så mysigt!! <3

//Today my amazing mom and little brother arrived, I thought they would arrive yesterday but it was today. ;-) We went straight to the port and had lunch at Picasso, the best place in the port in my opinion. The Chicken Oriental salad is M A G I C! Now it’s time for some pool and tanning time, later tonight we will just do some tapas. So cozy!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.