TIME TO FLY

janni-deler-malagaDSC_7137

Ready to fly to Sweden after an amazing summer!

Hej fina ni! Kom precis till Malaga flygplats och nu ska vi snart flyga. Kommer sakna min fina kille som är kvar här i några dagar… :-( Känns konstigt att åka hem efter en hel sommar här, förhoppningsvis kommer jag åka tillbaka snart haha! Hörs i Sverige nästa gång, närmsta dagarna kommer det hända lite kul grejer! Puss sålänge! <3

//Hey babes! Just got to Malaga airport and now we’re soon about to fly. Will miss my love, he will stay here for a few more days… :-( Feels weird to go back home after a whole summer here, hopefully I’m coming back here soon haha! Talk to you in Sweden next time, the next few days it’ll happen some fun things here! Hugs babes! <3

4 reaktioner på “TIME TO FLY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.