FISHING BOAT

janni-deler-fishing-boatDSC_0033
janni-deler-fishing-boatDSC_0036
janni-deler-fishing-boatDSC_0041
janni-deler-fishing-boatDSC_0045
janni-deler-fishing-boatDSC_0049
janni-deler-fishing-boatDSC_0069
janni-deler-fishing-boatDSC_0051
janni-deler-fishing-boatDSC_0052
janni-deler-fishing-boatDSC_0055
janni-deler-fishing-boatDSC_0087
janni-deler-fishing-boatDSC_0089
janni-deler-fishing-boatDSC_0094
janni-deler-fishing-boatDSC_0095
janni-deler-fishing-boatDSC_0102
janni-deler-fishing-boatDSC_0103

Yesterdays fishing tour, we got 5 fishes…

Igår var vi ju som sagt ute och åkte båt för att fiska lite, mysigt att komma ut på havet lite. :-) Jag blev sjösjuk såklart, fattar noll eftersom vi haft båt hela min uppväxt men senaste åren har jag blivit åksjuk lätt… Men jag låg och solade (blundade haha!) medan dem andra fiskade. Fick totalt 5 fiskar, ingen mega-tur men iallafall! Ikväll blir det en sista middag och packning, nu börjar det faktiskt kännas sorgligt! Puss, ha en fin kväll! <3

//Yesterday we went out with a boat as I mentioned to do some fishing, nice to go out on the sea. :-) I got sea sick of course, don’t really get it since we’ve had a boat my entire childhood but the last few years I’ve been sick easily… But I just stayed in the sun (closed my eyes haha!) while the others did fishing. We got 5 fishes, no mega-luck but still! Tonight it’s time for a last dinner and packing, now it’s starting to feel pretty sad! Hugs, have a cozy night! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.