VR BLOG AWARDS

janni-deler-desert-dubai_DSC3560
veckoreyn
Nu är det dags för omröstningen i VR blog awards! Blev så glad och chockad när jag fick veta att jag är nominerad i både “Årets livsstilsblogg” och “Årets bloggraket”. Tack vare er <3!!! Vad skulle jag göra utan ert stöd. Känns fantastiskt att ens vara nominerad, och om ni nu vill hjälpa mig och rösta så hade jag blivit superglad. Ni gjorde det så bra sist! ;-) Ni kommer till röstningen HÄR eller genom att klicka på bilden. PUSS och kärlek till er! <3

//Now it’s time for the voting in VR blog awards! I got so happy when I noticed that I was nominated for both “Lifestyle blogger of the year” and “Blog rocket of the year” (like newcomer of the year). Thanks to you guys <3!!! What would I do without your support. Feels amazing to even be nominated, if you feel like you want to help me and vote I would be super happy. You did a great job last time! ;-) You go to the voting HERE or by clicking on the pic. It’s in swedish so it’s number 5 and 7, when you’re done you go to the bottom and press “Skicka” (send). KISSES and love to you guys! <3

8 reaktioner på “VR BLOG AWARDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.