GRANOLA

janni-deler-risenta-granolaDSC_7362
janni-deler-risenta-granolaDSC_7366
janni-deler-DSC_7368

New granola for breakfast, served with yoghurt, quark and frozen mango!

God morgon! Även om jag saknat min gröt så kunde jag inte släppa yoghurt-granola frukosten riktigt ännu. ;-) Provade en ny granola med Kardemumma-smak, alltså den var SÅ god! Jag är verkligen fruskostälskaren nummer ett, hade lätt kunnat äta det tre gånger om dagen… Nu ska jag och Jon iväg på ett möte, så vi hörs sen! Puss och kram <3

//Good morning! Even if I’ve missed my porridge I couldn’t really let go of the yoghurt-granola breakfast quite yet. ;-) Tried a new granola with cardamum-flavor, it was SO tasty! I’m really the breakfast lover no 1, could for sure eat it three times a day.. Time for me and Jon to run for a meeting, I’ll talk to you later! Kisses and hugs <3

6 reaktioner på “GRANOLA”

 • tora says:

  Gud vad gott det ser ut!

 • Sol says:

  Du tar verkligen snygga bilder! Jag har en liten fråga, är ute och letar nya objektiv, vilka använder du och vad rekommenderar du?:D Kraaam!!

  • Janni says:

   Tack söta! Jag har två olika, fast 50mm f1,8 som jag använder mest och 85mm f1,8 som jag använder till outfits. :-) Gillar båda massor! Kram <3

 • A says:

  Hej Janni! Kan inte du skriva lite mer om Kaylas träningsprogram? Alltså hur du tycker att det är/ skulle rekommendera det? Har du märkt någon skillnad efter du har börjat köra hennes upplägg? Är jättesugen på att köpa guiden efter att ha sett alla fantastiska före/efter bilder på hennes instagram :) (Kände mig dock väldigt klumpig nu när jag provade “gratisveckan” haha) Kram och tack för väldens lätt bästa blogg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.