Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | August 15, 2014

DENIM

janni-deler-denimvestDSC_7591 janni-deler-denimvestDSC_7569 janni-deler-denimvestDSC_7589 janni-deler-denimvestDSC_7649 janni-deler-denimvestDSC_7664 copy janni-deler-denimvestDSC_7593 janni-deler-denimvestDSC_7641 janni-deler-denimvestDSC_7608 janni-deler-denimvestDSC_7671 janni-deler-denimvestDSC_7584 janni-deler-denimvestDSC_7685

Glasses here!/ Lidex denim vest/ H&M top/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Nike shoes

Fredag idag, wihoo så skönt! Har varit iväg och fixat massor hela dagen sen mötte jag upp Jon och pappa på Tennstopet och fikade lite. Efter det har vi bara slappat hemma, och kommer stanna här och kolla Homeland. ;-) Såhär enkelt klädde jag mig igår, ibland är det så skönt att bara köra på enkla kläder och ett par Nike skor. Känner på kvällarna att det blir kallare och kallare, ganska skönt om jag ska vara ärlig att inte svettas och vara kladdig konstant haha! Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kram! <3

//Friday today, wihoo! Have been running around all day sorting things out and after that I met up with my dad and Jon for some coffee. After that we’ve just been chilling at home, and will stay here all night watching Homeland. ;-) This is my simple look from yesterday, sometimes it’s so comfy to just go for something simple and a pair of Nike’s. You can really feel that it’s starting to get colder at night, pretty nice to be honest to not feel sweaty all the time haha! Hope you guys have a lovely night, kisses and hugs! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG I LOOOOOVE this look. i loooooove !!!! it. you call it simple i say its perfect. the perfect shiny clean white nikes make it just perfect. you cpmbined basic pieces like a white shirt and a pair jeans (which looks btw super super super hot…it fits perfect-like damn girl) with fun pieces like the sunnys, and the west and then this expesive bag to make it all complete! i love it :)

  Reply
 • Thanks a lot sweetie!! <3 Big hug!

  Reply
 • Snyygt!!! Gillar hela looken! :)

  Reply
 • I’m in love with this bag!!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

  Reply
 • Snyggt! :)

  Reply
 • Hej! Jättefin är du! Men tänkte fråga om det superfina halsbandet, var har du köpt det?:)

  Reply
 • Grymt snygg! Roligt med lite mer “vardags outfits”. Läser din blogg varje dag, så bra inspiration!

  Reply
 • Hey is your bracklace from Michael Kors ?
  Best wishes from Germany

  Reply
 • Sorry, got your answer already :D

  Reply
 • Alltså Janni snälla hjälp!! Kan aldrig får till den där perfekta “lösa bullen”!! Hamnar alltid sittandes på golvet och näst intill gråter för att jag aldrig lyckas! :(

  Reply
 • Haha sötnos! Jag känner samma som du, den blir aldrig perfekt… ;-) Jag tycker alltid att den blir bättre efter ett tag, så prova att ha i den en stund.:-) Kram!!

  Reply
 • I don’t find your jacket on the site :/

  Reply