DENIM

janni-deler-denimvestDSC_7591
janni-deler-denimvestDSC_7569
janni-deler-denimvestDSC_7589
janni-deler-denimvestDSC_7649
janni-deler-denimvestDSC_7664 copy
janni-deler-denimvestDSC_7593
janni-deler-denimvestDSC_7641
janni-deler-denimvestDSC_7608
janni-deler-denimvestDSC_7671
janni-deler-denimvestDSC_7584
janni-deler-denimvestDSC_7685

Glasses here!/ Lidex denim vest/ H&M top/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Nike shoes

Fredag idag, wihoo så skönt! Har varit iväg och fixat massor hela dagen sen mötte jag upp Jon och pappa på Tennstopet och fikade lite. Efter det har vi bara slappat hemma, och kommer stanna här och kolla Homeland. ;-) Såhär enkelt klädde jag mig igår, ibland är det så skönt att bara köra på enkla kläder och ett par Nike skor. Känner på kvällarna att det blir kallare och kallare, ganska skönt om jag ska vara ärlig att inte svettas och vara kladdig konstant haha! Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kram! <3

//Friday today, wihoo! Have been running around all day sorting things out and after that I met up with my dad and Jon for some coffee. After that we’ve just been chilling at home, and will stay here all night watching Homeland. ;-) This is my simple look from yesterday, sometimes it’s so comfy to just go for something simple and a pair of Nike’s. You can really feel that it’s starting to get colder at night, pretty nice to be honest to not feel sweaty all the time haha! Hope you guys have a lovely night, kisses and hugs! <3

12 reaktioner på “DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.