SMOOTHIE

jannideler-healthnut
janni-deler-blueberry-nkDSC_0030

After our morning workout we went to Blueberry for a smoothie, just love these smoothies…

God morgon! Vilken kickstart på dagen, älskar det!! Vi var ett gäng som gick till fit4life och mötte upp Ako där vi körde ett pass. Killarna körde ett grymt jobbigt crossfit-pass (såg det ut som haha!) och jag körde på mitt egna pass. Sjukt jobbigt men så skönt att vara färdigtränad när klockan är 10. Efter passet gick vi till Blueberry och tog en smoothie och en wrap, om ni går dit måste ni prova Health Nut, i den är det banan, jordnötssmör, rostad kokos, vaniljprotein, jordgubbar och ekologisk havremjölk. Mumma! Hoppas ni har en fin lördagsmorgon? PUSS! <3

//Good morning! What a great start of the day, love it!! We met up with a few friends and went to fit4life and met up with Ako for a workout. The guys did a crazy crossfit-session (at least it looked like it haha!) and I did my own workout. Crazy tough but if feels so good when you’re done at 10 in the morning. After that we went to Blueberry for a smoothie and a wrap, I had a Health Nut and this is what’s in it: banana, peanut butter, roasted coconut, vanilla protein, strawberries and eco oat milk. Yum! Hope you also had a nice saturday morning? HUGS! <3

11 reaktioner på “SMOOTHIE”

 • Sindy says:

  Where is this jacket from? :)

 • Sarah says:

  Looks like such a delicious smoothie! I really really love your blog! Have a nice day :)

 • V o V says:

  Älskar din blogg och dina inlägg, fina bilder
  Vi är tvillingtjejer som också har en blogg där vi skriver om mode, resor, vår vardag mm kolla gärna den wlaukkanens.se

 • Maaike says:

  That smoothie looks and sounds amazing!! Gotta make it sometime! :-) I love working out in the morning. Just finished week 1 of Kayla’s BBG this morning, love it! Next week finally able to do some weight lifting again. What training do you like most?

 • Caroline says:

  Fina, fina du <3

 • L says:

  Undrar om du inte glömde dina träningsskor på Blueberry?

  Kram,
  L

  • Janni says:

   HAHAHA, jaaaa det gjorde jag!! Var för slut efter träningen och för mycket att bära på, hoppas de finns kvar idag! ;-) Kram!

 • Lisa says:

  Hey Janni, where are your rings from? Looks so cute :-)

  • Janni says:

   Hey sweetie, I have so many haha! It’s from Fred, Bering, and one is from my dad (he designed it) and the other one’s from my grandma (she designed it too). :-) Hugs!

 • Janina says:

  Vad fin du är :)

 • Lisa says:

  åh vilken wrap tog du? Är det en bra/orkar man en hel sån och en smoothie till lunch? Att du är så snygg efter träning, så vacker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.