Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:41 | August 15, 2014

YOUR PICS

veckorevyn-instagram

God morgon på er! Jag sökte på hashtagen VeckoRevyn på instagram och det kom upp massor av bilder, tycker fortfarande att det känns otroligt konstigt att se mig själv på en tidning som så många läser. ;-) Valde ut mina favoriter, ser här att tidningar och snacks går bra ihop haha! Jag är exakt likadan, snacksar oftast på något när jag läser. Skriv gärna om någon av bilderna är er, jag glömde helt bort att kolla det nämligen… Puss! <3

//Good morning lovelies! I searched for the hashtag VeckoRevyn on Instagram and I saw lots of pics, still thinks it’s super weird to see my own face on a magazine that so many people read. ;-) Chose my favorites, noticed magazines and snacks goes well together haha! I’m exactly the same, always eat something while reading. Let me know if some of the pics are yours, I totally forgot to check it… Hugs! <3


7 kommentarer7 kommentarer om “YOUR PICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! va har du för storlek i den vita T-shirt klänningen? Är ca 176 och osäker om vilken storlek jag ska beställa. Vilken storlek har du “allmänt” på den hemsidan? :)
  tacksam för svar!

  Reply
 • Hej söta! Jag har strl S i den, den är ganska kort så jag hade tagit M om jag var du! :-) Kram!

  Reply
 • You absolutely deserve it!! Because you’re such a beautiful and natural person!
  Stay how you are! Everytime I see that you have success I’m freaking out too, because I’m so happy for you :D
  <3

  Reply
 • Oh how sweet are you!? <3 So much love for you!

  Reply
 • Veckorevyn passar bra ihop med både chips och choklad!

  Reply
 • Åh nämen första bilden är ju min!
  Mycket rolig läsning och så är du så jävla snygg och fantastisk :-)

  Reply
 • Åh vad härligt!! :D Tack för den!! Största kramen! <3

  Reply