Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:18 | August 16, 2014

HAT N’ BOOTS

janni-deler-boots-hatDSC_7700janni-deler-boots-hatDSC_7726janni-deler-boots-hatDSC_7720 copyjanni-deler-boots-hatDSC_7776janni-deler-boots-hatDSC_7761janni-deler-boots-hatDSC_7717 copyjanni-deler-boots-hatDSC_7796janni-deler-boots-hatDSC_7781janni-deler-boots-hatDSC_7774

 Hat from London/ Primark kimono/ Dress here!/ Chanel bag/ Replay boots

Hatt och boots, är det ett tecken på att jag är sugen på höst? Man kan ju nästan tro det iallafall. ;-) Här får ni se kimonon på som jag visade er förut, den som jag fyndade på Primark. Riktigt skön och jag gillar verkligen den här typen av plagg. Nu är det dags att dra sig hem till Mira för kräftskiva, är otroligt trött men hoppas på att sällskapet gör mig lite piggare haha! Puss på er! <3

//Hat and boots, is that a sign of me feeling for some fall? You could almost think of it that way. ;-) Here’s the kimono I showed you before, the one from Primark. Really comfy and I like this type of clothing pieces a lot. Now it’s time to go to Mira for a crayfish party, I’m so tired but hopefully the company will make me wake up haha! Hugs babes! <3


14 kommentarer14 kommentarer om “HAT N’ BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • what size do you have that dress

  Reply
 • super cool combo-i like it a looooot <3 :)

  btw what just came to my mind since you said you gonna go to mira for a crayfish party….i wonder why you werent at carros bday party earlier this week? i thought you are also friends with her..?! :)

  Reply
 • Älskar kinamon den va så snygg!

  Reply
 • Hej! Jag har följt din blogg hur länge som helst, jag läser den via bloglovin och brukar spara alla inlägg som inspirerar mig extra mycket vilket din blogg gör, men nu har din blogg försvunnit ifrån listan och har lagt till dig igen men inget funkar? snälla svara så fort du kan!

  Reply
 • Hej fina! Eftersom jag nu har bytt blogg så tror jag att allt har flyttats till den istället. Säg gärna till om det inte funkar? KRAM!

  Reply
 • Snyggt!!! :) du en fråga jag är på semester i puerto banus. Vad heter det där kycklingstället du pratar om? :) kram kram

  Reply
 • Tack! :-) Oj vad heter det nu igen, något med Andulusian chicken eller ngt liknande… Ligger vid aloha grill, precis innan open cor! :-) Kram!

  Reply
 • Topp! Vi hittade :) tack för hjälpen kram kram

  Reply
 • Åh vad härligt!! Hoppas det smakade! ;-) Kram!

  Reply
 • Hej där!
  Tycker såå mycket om alla dina smycken hehe. Vet varifrån allt kommer ifrån efter du har skrivit ut det x antal gånger nu.. MEN har aldrig uppfattat var ringen bredvid “hästsko” ringen från Fred kommer ifrån…. Kram!

  Reply
 • Hej fina!! Haha sötnos! :-) Den tunna ringen med små “pluppar” är från Bering! Det är en tjock ring från början som man kan skruva upp och ta av delarna, så jag använder bara den tunna. Kram! <3

  Reply
 • Hej igen hehe, vet du vilken storlek du har på ringen?? Tack för ditt svar btw! Kram <3

  Reply
 • Hej igen fina du, tyvärr har jag inget minne vilken jag valde… :-( Kram! <3

  Reply
 • älskar denhär outfiten!!

  Reply