B-DAY MORNING

janni-deler-bday-morningDSC_7955
janni-deler-bday-morningDSC_7959
janni-deler-bday-morningDSC_7956

My birthday boy got breakfast in bed this morning, and of course some birthday-song!

Good morgon, idag är ingen vanlig dag för idag fyller min fina kille år!! Smög ut och köpte lite bullar och färskpressad juice imorse, sen blev det sång och massor av grattis-pussar. :-) Tycker det är så mysigt när någon fyller år! Idag går hela dagen åt till att fira Jon (gå in och gratta honom om ni vill!), senare idag ska vi ut till pappa på Lidingö för middag och ännu mera kalas. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, puss och kram! <3

//Good morning, today’s not like any other day because today’s my amazing boyfriends birthday! I went out as quiet as I could this morning to get some fresh cinnamon buns and fresh juice, after that I did the b-day song and gave him lots of b-day kisses. :-) Today will be spent with Jon (go in and say happy b-day to him if you want!), later on we’re going to my dad for dinner and more celebration. Hope you will have a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs! <3

9 reaktioner på “B-DAY MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.