CRAYFISH PARTY

janni-deler-crayfish-partyDSC_0041
janni-deler-crayfish-partyDSC_0053
janni-deler-crayfish-partyDSC_0036
janni-deler-crayfish-partyDSC_0034
janni-deler-crayfish-partyDSC_0056
janni-deler-crayfish-partyDSC_0039
janni-deler-crayfish-partyDSC_0063
janni-deler-crayfish-partyDSC_0060
janni-deler-crayfish-partyDSC_0057
janni-deler-crayfish-partyDSC_0078
janni-deler-crayfish-partyDSC_0065
janni-deler-crayfish-partyDSC_0073
janni-deler-crayfish-partyDSC_0090
janni-deler-crayfish-partyDSC_0088
janni-deler-crayfish-partyDSC_0091

Amazing crayfish party hosted by my bestie Mira, cozy night with friends!

Åh det var en så otroligt mysig kväll igår hemma hos Mira, vi var ett gäng tjejer som körde en liten kräftskiva. Massor av kräftor, västerbottenpaj, ostar, baguetter och avslutade med yollibox (mums!) med persika och lite choklad. Urgott! :-) Har saknat att hänga med mina fina tjejer.<3 TACK Mira för en underbar kväll. Nu kom vi nyss hem från pappa där vi har ätit ytterligare en fantastisk födelsedagsmiddag, men det får ni se imorgon. Puss, ha en fin kväll! <3

//Oh we had such a cozy night yesterday at Mira’s place, we were a group of girls having a crayfish party. Lots of crayfish, Västerbotten cheese pay, cheeses, baguettes and finished it of with some yollibox (yum!) with peach and some chocolate. So delish! :-) I’ve missed hanging out with my lovely girls. <3 THANKS Mira for an amazing night. Now we just got back home from my dad after another fantastic dinner, but you’ll see more of that tomorrow. Hugs, have a lovely night! <3

7 reaktioner på “CRAYFISH PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.